Sú od Romotopu lepšie kachle Cotopaxi či Stromboli?

Profilova fotka
Neviem sa rothodnuť ake kachle si mam kúpiť. Páčia sa mi od Romotopu volajú sa cotopaxi, ale momentálne ich nemajú na sklade tak nám ponúkajú Stromboli. Poradte, či mám počkať na tie prve. Ktoré sa vám viac páčia, a chcela by som aby sa vyjadrili aj tí čo krbove kachle už majú. rada si prečítam všetky klady aj zápory.
Odpovedať
Ahojky, nám se taky krbové kachle moc líbí. Budeme kupovat od firmy Hein. Dělají i velkoformátové, což je náš sen. Mám je v albu, můžeš mrknout. Jedna kachle stojí cca 6000 kč. Docela nářez, ale my budeme mít jenom 3, takže zase tak moc to nebude.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
megy252 • Včera o 18:58 Ahojte, má niekto z vás krbové kachle? Ak áno, tak aké máte skúsenosti? Koľko vás stáli? Ďakujem dodog • Včera o 19:09 Áno.A sú super.7 kw, kúpené vo zvolene no ja som veľmi spokojný.Chceli sme krb ale miesto kde je komín je malé takže sme volili kachle.Stáli ma na jeseň 10 tisíc korún aj s dymovodom a kolenom a s klapkou.Také teplo ako s kachlami sme nemali odkedy sme kúpili domček ( dovtedy sme kúrili gamatkami a nestíhali platiť plyn).A tá atmosféra keď si večer zakúrime a svieti ohník tak to je s pohárom dobrého vínka najlepší relax... fra • Včera o 19:22 my sme mali krbove kachle v predošlom domčeku... cca 12 t, a boli super... je to lacnejšia (hoci možno menej ucelená a menej na pohlad pekna) varianta krbu ... ale svoj ucel určite splní- vydáva sálavé teplo, ktoré je omnoho omnoho prijemnejšie ako iné druhy tepla... tiež si pamatam (podobne ako dodog) že tu jesen ked sme ich kupili, sme mali prvykrat v zivote v tom starom dome naozaj poriadne teplo a ze som nemusela mat hrube ponožky a tri svetre (ten dom sa gamatkami nedal poriadne vykurit)... megy252 • Včera o 21:26 dodog- a aké máte tie kachle? značka a kde vo ZV si ich kupoval? Ja som z Detvy, tak do ZV mám blízko. Ďakujem dodog • Včera o 21:30 To by som musel pozrieť aká značka ale nemecká výroba, prístup v predajni super,predajňa je na výjazde na lieskovec v takej ostrej zákrute.Môžem zajtra pozrieť papiere.Majú veľký výber od 8000 do ...Fakt krásne a poradia.
Odpovedať
Ahoj, jetsli můžu dát doporučení, tak velmi zajímavou nabídku kamen, mají zde: eshop.enbra Myslím, že by se tam dalo něco vybrat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobrá uodkaz ja tedy hledala tady abx taky super kachláče na výhřev dělá vysočanka... typické kachle v jakémkoliv kovu.... kamna sporáky. krbíky. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
chcem sa spytat, ci tie krbove kachle mate aj na uhlie. Dakujem a kolko vas stali a aky vykon??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?