Spájanie rúrok

Keďže som vo fáze inštalácie podlahového kúrenia, chcem sa opýtať či je možné spájanie rehau ruriek. Nemám totiž ešte dokončenu predsieň, nie je zastrešená a chcem aj tam podlahovku. Majster povedal, že sa tam vyvedú rúrky a potom keď bude predsieň hotová sa napoja nové rúrky. Je to technicky možné?
Odpovedať
Skúste kontaktovať Rehau Kopcianska Bratislava, p. Ing. Marcin, prave ideme kupovat cely system od nich, velmi som spokojna s komunikaciou atd, vraj dokazu pozicat aj pristroj na spajanie najnovsich rurok zadarmo..vygooglite, tel. cislo Vam daju na p. Marcina
Odpovedať
Rehau rúrky... všetky sa dajú spájať, keďže ich na to vymysleli... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Spajat sa daju no je lepsie nerobit spoje v podlahe. Cllvek nikdynevie...
Odpovedať
Profilova fotka
@otec73 rehau má certifikát na spojku do podlahy.citujem...Použiteľná v mazanine a betóne'ako aj pod omietkou bez revízneho otvoru. Takže pohoda. Proste Rehau je Rehau :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@otec73 všetky rúrka sa dajú nadpájať, ak niekto prerazí trubku pri betonáži, nevymieňa celý rozvod. V potrubí je nízky prevádzkový tlak, porucha počas prevádzky z titulu spojky v betóne je nepravdepodobná. dokonca nižšia ako pri rozdelovači, skrutkový spoj sa nemôže uvolniť pootočením.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 on pri spojkach je riziko skor v dilatacii, male, ale vyssie ako ked tam nie je. Ja mam tiez jednu v strope, kedze mi sadrokartonista prevrtal trubku chladenia :), esteze som to natlakoval len vzduchom :P
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?