Skusenosti s klimatizaciou Samsung Wind free

Chcel by som sa opýtať ci mate niekto reálne skúsenosti s klimatizáciou Samsung Wind free. Rozmýšľam nad chladením domu a táto klimatizácia garantuje že je bezprievanova a vie nahradiť stropné chladenie. Má niekto relane skúsenosti. Budem vďačný za každú pripomienku, odpoveď. Isto tato diskusia pomôže aj ostatným pri rozhodovaní o klimatizácií domu.
Odpovedať
@dsalcpretlak mam ju v byte rok. neviem co presne potrebujete vediet, ale funguje :-) pouzivam hlavne online appku, kde si nastavim zap/vyp ako potrebujem. windfree mod sa da tiez nastavit, ak sedim priamo pod nou, necitit fukanie.
Odpovedať
Takisto mame doma Samsung s funkciou Wind free uz 2 roky, velmi dobra volba, odporucam. Cestou domov zapnem cez Appku naplno, ked sme vnutri alebo sa pohybujeme v danej miestnosti (hlavne s detmi) tak prepnem na Wind free, ktora sala chlad, ale necitit fukanie - maximalna spokojnost.
Odpovedať
@kocere @manilla Ďakujem za odpoveď Takže netreba sa báť fukania? Fukanie mi vadí a som z toho hneď chorý.
Odpovedať
@dsalcpretlak Za malo🙂 Je dobre mat nasmerovanu klimatizaciu mimo miest, kde sa najviac zdrziavate. My ju mame nainstalovanu v kuchyni, ta je spojena s obyvackou, a natocili sme ju tak, aby nesmerovala na kuchynsky stol ci sedacku. Ak potrebujeme nieco varit a sme priamo pod nou, tak prepiname na wind free a je to pohoda
Odpovedať
@dsalcpretlak Ak mate take velke obavy z fukania, mozno je pre vas vhodnou volbou aj mobilna klimatizacia, tu si o nich mozete precitat viac (https://etipy.sk/mobilna-klimatizacia...). Tympadom si smer fukania viete lahko regulovat a prispôsobit podla toho, kde sa nachadzate. Su aj lacnejsie ako klasicke klimy, my mame na chate Klerstein Iceblock Prosmart a sme velmi spokojni. Zalezi co hladate a ake mate preferencie, takze pouvazujte aj o mobilnych
Odpovedať
Profilova fotka
mobilna je totalna blbost
Odpovedať
@dsalcpretlak fukania sa bat netreba, pri windfree mode sa klapka zavrie a vzduch prudi len tymi malinkymi otvormi. ja mam klimu nad sedackou a sedim pod nou.
Odpovedať
@yuri66 Nepovedal by som, ze je to blbost. Ak sa potrebujete ochladit na chate, alebo ste v podnajme, alebo zijete v panelaku alebo historickej budove, kde nie je mozne osadit klasicku klimatizaciu, verte, ze v najväcsich horucavach sa da celkom slusne ochladit aj mobilnou klimou 🙂 Samozrejme ak je moznost osadit klasicku, je to jasna volba.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@kocere Skúšali ste s ňou aj kúriť? Práve mi ju jedna firma ponúkla ako hlavny zdroj na kurenie v dome.
Odpovedať
@los V režime vykurovania sa nedá prepnúť do wind free módu. Kúri ako klasická klíma - fúka vzduch cez tú otvorenú štrbinu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?