Schiedel absolut

kupil som si komin schiedel absolut Cakal som za tie peniaze troska viac. Tvarnice to je katastrofa. Zakladnu kominovu petu som osadil do vodovahy, resp boky som dal do vodovahy a cuduj sa svet vrch nesedel vo vode a veru ze dost. Ak by som dal vrch do vody tak by boky leteli. Teraz pri osadzani dalsich tvarnic problem s vodovahou extremny. Mozem tvarnice vykajlovavat?
Odpovedať
detto,podobna skusenost.Na to,ze je to schiedel,co som bral ako zaruku kvality,preciznost v tomto chyba.Tvarnice krive jak najhorsia salovacka aku som mal robit s vodovahou bolo zbytocne, boky v rovine,vrch krivy, ak by som dal vrch do roviny, vertikalna rovina ani nahodou...vsetko som dorovnaval vatou.Bohuzial.Cakal som viac.
Odpovedať
hmm, jedna rovnaka tema tu uz je: https://www.modrastrecha.sk/forum/kom...
Odpovedať
Profilova fotka
No musím sa priznať, že mám podobnú skúsenosť. Tvárnice sú strašne krivé. Musel som použiť väčšiu vrstvu lepidla, aby sa to dalo vyrovnať + kailikovať. Ja som mal našťastie komín bez šachty, takže tvárnice boli "štvorcové". Takže som si ich vedel ako tak pootáčať, aby čo najlepšie sedeli. Komínová päta ani nehovorím. Tá mala osadenú keramický rúru nakrivo od výroby, mal som čo robiť, aby som to nejako zrovnal... Sused mal tvárnice so šachtou. Ten ich brúsil, aby mu to ako tak sedelo... Podobne sú na tom aj iné rady komínov. Akurát som pred týždňom staval u ďalšieho suseda Schiedel kombigas a každá tvárnica mala jednu stranu o cca 3mm vyššiu... Takže na 1 meter bola jedna strana o cca 1cm nižšie. Opäť musela ísť väčšia vrstva lepidla + kailíky... Za tie peniaze čo pýtajú by som veru čakal viac...
Odpovedať
Profilova fotka
@daliboy @roxo99 @lordxor Dobry den. Mrzi ma pani vasa skusenost s nasimi komponentami. Nemalo by sa stavat, aby sme expedovali chybne kusy. Avsak stane sa. Ani my nie sme dokonali, aj ked sa o to snazime a pozadujeme od nasich kolegov vo vyrobe tvarnic naozaj prisny pohlad na kvalitu vyrobenych tvarnic. Radi vam chybne kusy vyreklamujeme. Poprosim vas, aby ste mi prostrednictvom mailu maros.plsko@schiedel.com poslali fotky, idealne aj s napisom na bocnej strane tvarnice, kde sa da identifikovat vyrobny den. Na vyrovnanie nerovnosti pri stavbe komina mozete pouzit kajliky.
Odpovedať
Profilova fotka
@schiedel_maros_plsko Komíny už stoja, takže už je to neaktuálne...
Odpovedať
@schiedel_maros_plsko Detto, komin uz stoji, takze je to uz nepodstatne. Ale v case ked som to skladal, pekneho slova by nikto zo schiedlu odo mna nepocul.
Odpovedať
Profilova fotka
@roxo99 @lordxor OK, skoda, ze ste nas vtedy nekontaktovali. V kazdom pripade verim a zelam vam, aby vas pri prevadzke nase kominy nesklamali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?