Romotop Heat .2g S 65.51.40.01 krbova vlozka, skusenosti

Dobry vecer, najde sa niekto, kto ma skusenosti?
Odpovedať
Alwbo skúsenosť so značkou Romotop aspoň. Nikto?
Odpovedať
pekný názov vložky :D :D
Odpovedať
Tiez nad nou rozmyslam, zevraj je lepsia ako kobok chopok.
Odpovedať
@denaalubos1 Ahoj,ja mam doma model HEAT R/L 2g S 70.44.33.13,ale skusenosti vela nie je,nakolko vlozka bola nainstalovana v lete 2017,mam to len ako doplnkove kurenie v prechodnych obdobiach,ale tak ak chces nieco vediet,tak sa pytaj,na co budem vediet odpoviem.Inak fotku krbu mam vo fotoblogu,tak mozes pozriet,ako to vyzera v reale uz nainstalovane..
Odpovedať
@originalx @kajo1 mame objednanu tak snáď Dobry výber :-)
Odpovedať
@denaalubos1 my ju mame. Sice nie tu presne co vy, presne oznacenie ma teraz nenapadne, 60x44 rohova, cize 60.44.XX.XX. Celkovo sme s krbom spokojny. Ja som ho ani velmi nechcel, resp. som si hovoril, ze zbytocne drahy "kus zastaveneho nabytku" do interieru, ale manzelka ma presvedcila a som rad :) Najdolezitejsie mat dobreho krbara, ktory to dobre zrealizuje a ma dostatok skusenosti. My sme natrafili na fachmana a absolutna spokojnost v tomto smere.
Odpovedať
@denaalubos1 Tak nech sluzi k spokojnosti,ja som zatial nezaznamenal ziadny problem,len ked stiahnes vzduch na polovicu,tak sa zacmudi sklo,ale to je normalne u kazdej vlozky,teda aspon si to myslim..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@minonkysk Viete odporucit prosim krbara? Ktora cast SK?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@minonkysk dobry den, mozem sa opytat na krb, my ho mame tiez aj ked este nebyvame len prikurujeme, ale niesom si ista 3 vecami a to...ked sa otvoria dvierka (rohove) povypadava dost vela popola na zem z toho rohu resp. z tej kratsej casti, pri spalovani sa tam popol usadza, dvierka si trepa uchytit a nedrzia v urcitej polohe a rukovat je po case horuca, nieje to prva skusenost s krbom, preto sa chcem opytat ci mate tie iste skusenosti s touto krbovou vlozkou. Dakujem velmi pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?