Odpoveď na príspevok od matejb96:
Prosím vás, je tu niekto,kto má riadiacu jednotku… @matejb96 nevidis toto menu?Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@matejb96 nevidis toto menu? @cukrik25 bohužiaľ nieOdpoveď na príspevok od matejb96:
@cukrik25 bohužiaľ nie @matejb96 vsetko ano, okrem nastavenia jazykuOdpoveď na príspevok od matejb96:
@matejb96 vsetko ano, okrem nastavenia jazyku @matejb96 ja mam i-1 CWU, to je i-1 ako mas ty + ohrev TUV a nastavenie jazyka mam priamo v hlavnom menu (1 klik menu a potom uz len "+" skrolovat...) Skusil by som aktualizovat fw: https://tech-reg.sk/servis-sk/aktuali...Odpoveď na príspevok od minoo:
@matejb96 ja mam i-1 CWU, to je i-1 ako mas ty + … @minoo stiahol som to "regulacie pre inštalácie" podla mojho cisla pri naštartovaní jednotky 3.2.16 ...pri vložení usb asi 7X restartuje jednotku, ale jazyk tam stále nieje.Odpoveď na príspevok od matejb96:
A to je asi problém že pre označenie ST-431N niej… @matejb96 uz velkost toho velkost firmware CS vs ST naznacuje, ze ten polsky je znacne okresany... tipujem, ze to budu prave tie jazykove mutacie. Firmware je zial zasifrovany, takze nic ine sa z toho vycitat neda 🙄Odpoveď na príspevok od gashtaan:
@matejb96 uz velkost toho velkost firmware CS vs … @gashtaan takže mi neviete poradiť,ako by som tam dostal tu slovencinu alebo češtinu? Alebo je to nemožné pri tom ST?Odpoveď na príspevok od matejb96:
@gashtaan takže mi neviete poradiť,ako by som tam… @matejb96 to je otazka na vyrobcu: https://tech-reg.sk/kontakt-sk-1/dzia...Odpoveď na príspevok od matejb96:
@minoo stiahol som to "regulacie pre inštalácie" … @matejb96 aha som si vravel, ze to nebudu mat tak osefovane a ze to tak ci tak bude ten isty hw... Asi to spravili aby EU nekupovala lacnejsie z PL... Nuz musis uczyć się polskiego...Odpoveď na príspevok od minoo:
@matejb96 aha som si vravel, ze to nebudu mat tak… @minoo neda sa tam dať slovencina 🤦 v servise mi povedaliOdpoveď na príspevok od matejb96:
@minoo neda sa tam dať slovencina 🤦 v servise mi … @matejb96 zaujimavy business model, tiez si myslim, ze hw je rovnaky... nuz mas co mas :) Nema nahodou niekto tento regulator nefunkcny na vyhodenie? By som sa na to rad pozrel.Odpoveď na príspevok od gashtaan:
@matejb96 zaujimavy business model, tiez si mysli… @gashtaan tak ako teda prehram ten hwOdpoveď na príspevok od matejb96:
@gashtaan tak ako teda prehram ten hw @matejb96 normalne v krcme v kartach... Inak sa hw prehrat neda...Odpoveď na príspevok od matejb96:
Prosím vás, je tu niekto,kto má riadiacu jednotku… @matejb96 To si taký krepý, že si nevieš poradiť s poľštinou? V Zakopanom na trhoch problém nemáš že? Buď rád, že to nemáš v činštine. To by bol iný oriešok...Odpoveď na príspevok od matejb96:
@gashtaan tak ako teda prehram ten hw @matejb96 no ty nijako, zmier sa s tymOdpoveď na príspevok od chinatech:
@matejb96 To si taký krepý, že si nevieš poradiť … @chinatech idiot, si myslíš ze každý chodi do Poľska?