Rekuperacna jednotka Focus 200 verzus Santos 370

viete nam poradit, aky je tu rozdiel? ma ich niekto? dakujem
Odpovedať
Focus 200 nema bypass. Je to obrovsky nedostatok. Bohuzial, rekuperacky Paul su velmi drahe a za kazdu funkciu sa nekrestansky priplaca. Pritom ten Focus vobec nie je lacny. Vykasli sa na Paul a pozri nieco ine, napr. Sentinel Kinetic B.
Odpovedať
@calimero ak by si velmi chcel bypass, focus ma letny summerbox .. sice manualny bypass .. ale je :) @islniecko1 co viem tak rozdiel medzi tymito dvoma je hlavne v objeme vzduchu ktory jednotka "spracuje" a podla toho aky velky dom staviate je vhodne pouvazovat nad "silou" jednotky .. co viem tak tak focus je navrhovany cca do 150m2 a Santos je na vacsie domceky ... suhlasim s calimerom tieto jednotky su ozaj s tych drahych .. vela ludi sa radsej rozhodne pre lacnejsie varianty ktore su snad rovnako dobre, vid odporucania od calimero , vela ludi tu na MS sa rozhodlo prave pre ten model ... na nas domcek mame navrhnuty focus 200 takze tak na jesen ho snad budem kupovat .. do vtedy ovladam len teoriu :) a ak chces poradit profesionalnejsie skus firmu vetranie.sk , oni ti urcite vyberu to vhodne riesenie :)
Odpovedať
@islniecko1 Alebo pekne s usmevom zaklop susedovi v tom hotovom domceku pri Vas, oni maju Nilan :) tiez ti vie povedat zopar skusenosti s rekuperaciou a ak by si velmi velmi chcela vidiet focus, v Janikovciach je domcek kde ho maju ... :)
Odpovedať
@gorgar a ty vies, kde staviame? :-)
Odpovedať
@islniecko1 :) ano viem :) kedze staviame kusok od Vas :) podla tvojich fotiek z albumu sa to celkom lahko da urcit :) ak to miesto clovek pozna :)
Odpovedať
@islniecko1 santos uz tusim konci, mozno by sa dala vytlct vacsia zlava :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?