Rekuperačná jednotka DALAP

Ma niekto skusenosti s touto znackou a ich vyrobkami. Celkom rozumna cena za EC. https://www.iventilatory.sk/centralna... https://www.iventilatory.sk/centralna...
Odpovedať
Cena nieje všetko. Ako vidím má to vysokú spotrebu a nízku účinnosť.
Odpovedať
ja podporím názor, že cena nie je všetko. dokonca nemusí znamenať nič. a principiálne ani najdrahšia RJ nemusí spĺňať tvoje predstavy, ktoré od nej očakávaš. v dnešnej dobe ovplyvňuje rozhodovanie zákazníka často marketing. reklama urobí veľa a potom si zákazník zberá skúsenosti, ktoré sú buď pozitívne (lepší prípad) alebo naopak, negatívne. ideš na to ale dobre, keď hľadáš referencie, lebo niet nad dobrú reklamu skrz spokojné zákazníka v ktorej oblasti SK riešiš osadenie RJ?
Odpovedať
Určite radšej túto: http://www.dompot.cz/?p=productsList&...
Odpovedať
116w na 300m3/h je málo? Či podľa čoho ste usúdili že je to neefektívne? Kolega má dom 300m3 a má rekuperáciou na 150m3 ktorá ide v kuse. Že vraj mu to poradili.
Odpovedať
@gabriel1982 300m3/h to je výkon, to zn. že za 1hod vymení toľko vzduchu. Ja len tvrdím, že spotreba 116W el. en. je veľa a účinnosť 85% je málo.
Odpovedať
Príkon 116w a Max výkon 2x58w. Čo to znamená? Účinnosť je vraj 95percent. Ak som dobre pochopil. Čo znamená AŽ 95 percent?
Odpovedať
@gabriel1982 Ty tu miešaš údaje z dvoch RJ. Ktorú chceš dať
Odpovedať
S tej prvej citam udaje. Tych 85percent co sa pise v texte je len priklad ako RJ funguje. Pod obrazkom je udaj 95percent. Ak som to dobre pochopil. https://www.iventilatory.sk/centralna...
Odpovedať
@gabriel1982 Tak že,,Príkon 116w a Max výkon 2x58w. Čo to znamená? " To znamená že ma dva motory o výkone 58 W čo ti spolu dáva tých 116 W príkon = výkon. Niektoré údaje sú tam dosť nejasné. Napr.Typ regenerátora - hliník. To je somarina. Malo by tam biť krížový alebo protiprudový, Hliník je len material z čoho je vyrobený. Nieje uvedené koľko má stupňov riadenia ani príkon na jednotlivých stupňoch, a namá pravdepodobne ani bajpas.
Odpovedať
Zaujala ma hlucnost 28db asi bude pri nizsej rychlosti a ak spravne chapem tak aj efektivita sa zvysuje ak je nizsia rychlost. Ventilatori EC maju vykom 2x58w. Tip od igigi ma ventilatori VK128 o vykone 2x79w.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?