Rekuperacia atrea duplex EC5 170, regulacia RD5 - heslo???.

Zdravim, konecne som namontoval RJ atrea duplex ec5 s regulaciou RD5. Po spusteni mi jednotake nefunguje, musim nastavit orientaciu a typ vykurovacieho telesa. Problem je, ze neviem heslo do regulacie. Nikde nie je manual ani nic podobne. Budem musiet v pracovny den kontaktovat atreu. Nevie niekto to heslo do regulacie?
Odpovedať
Profilova fotka
@cajka5 nerteba kontaktovať servisného technika kvôli spusteniu? Lebo heslá väčšinou poznajú iba technici.
Odpovedať
Vyzera to tak, no chcel som to spustit sam. Nevidim dovod, preco ako uzivatel nemozem mat pristup do jednotky, ked som ju kupovoal kvoli Web rozhraniu. To som mohol rovno kupit lacnejsiu s analogovou regulaciou. No chcel som riadit este dalsie veci. Zistil som, ze heslo do Cp touch, je 3 miestne cislo cislo dna +1, ,+2, no v tom menu nedokazem stale spustit jednotku a nastavit jej orientaciu. Heslo do web rozhrania nefunguje. Nevie ho niekto prosim? Resp. ako nastavit orientaciu RJ?
Odpovedať
Profilova fotka
@cajka5 ber to ako ochranu výrobku. Ja Ťa chápem,lenže 90% užívateľov nemá o tom ani šajnu a keby mali heslá a ponastavovali hala-bala tak potom by vyvolávali a sťažovali sa. Ver mi,ak tam príde technik a uvidí,že sa vyznáš tak Ti heslo v pohode povie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?