PYD Thermosystem?

Zdravim Chcem sa opytat ci si nahodou niekto nedaval podlohovku z PYD THERMOSYSTEM. Kde ste zhanali material? Robila vam to firma alebo svojpomocne? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
pekná myšlienka, podobnú mali pred pár rokmi z Košíc " suché " podlahové kúrenie, ale o zvýšení prenosu tepla pochybujem, pretože trubka sa stýka s plechom bodovo a teplo sa šíri pomaly, je to ako s kutáčom, jeden koniec je žeravý, ale druhý ešte studený.
Odpovedať
Videl som zabery z termokamery a distribucia tepla je po celej ploche rovnomerna. Je tam rozostup trubiek tusim 25cm, cize aj menej vody v systeme. Material asi nezozenies, iba ak sa dohodnes s oficialnym predajcom na vlastnej instalacii a kupis to od neho. Vyhoda celeho systemu aj v tom, ze to vie rychlo reagovat na zmeny - cize rychlejsie zakuri, rychlejsie zvysi, znizi teplotu /napr. v jednotl. izbach/. Neakumuluje to teplo do poteru, ako pri klasickej podlahovke. Len skoda, ze je to drahe a na finalnu vrstvu potrebujes hrube drevo, alebo CETRIS DOSKY a na to uz moze ist aj plavacka.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som nad tym dlho uvazoval, ale cenovo to bolo inde. Nakoniec som zobral riesenie od CREATONu http://www.modrastrecha.sk/blog/majko... .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?