PROSÍM ČO ROBIŤ -manžel prevrtal trubku na podlahom kúrení !!!!

Profilova fotka
Kúrenár nám teraz nezdvíha telefón a manžel pri montovaní podlahovej lišty prevrtal trubicu na podlahovom kúrení. Ihned sme zavreli ventil a ako sa to dá znovu spojazdniť? Mal už niekto podobný problém?
Odpovedať
Vysekať, dať spojku, zabetónovať, opraviť podlahu. Nič lepšie zatiaľ nikto nevymyslel...
Odpovedať
Profilova fotka
A dat manzelovi po riti...
Odpovedať
Profilova fotka
A po oprave listy nevrtat, ale nalepit.
Odpovedať
nabuduce treba pri vrtani pouzit termofoliu aby manzel videl kde je podlahovka, samozrejme ze aj treba trochu podkurit...
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako pise dedo.
Odpovedať
@pie Alebo vymenit manzela :D
Odpovedať
to ja obdivujem jeho odvahu... nevie kde mate rurky v podlahe a napriek tomu chyti vrtacku a ide vrtat diery do podlahy. Dost mi to pripomina rusku ruletu.
Odpovedať
Ze pozdravujeme manzela :-))) Listy naozaj staci len nalepit a je to v pohode. A ked uz ma taku velku potrebu vrtat, tak staci diera tak 2cm, hmozdinka v tom bude v pohode drzat. Teraz uz naozaj len sekat a rurku potom spojit v podlahe a zaliat. Ale pre istotu upozornenie pre manzela. Ta rurka tam nie je urcite sama jedina. Bude ich tam viac, takze sekat pomaly a opatrne, nie ze pouzije najvacsiu zbijacku co mu nejaky sused v okoli pozicia. A inak teraz som videl v predaji taky tmel co sa pouziva na lepenie pneumatik a dusi na aute alebo na bicykli. Len sa to strekne do duse a ono to zvnutra zalepi, tak vyskusajte ak mate odvahu, mozno to zalepi aj tu podlahovku :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@pivec ten sprej je super. velkart pomohol
Odpovedať
Profilova fotka
Kazdy deň v správach dávajú x dopravných nehôd...a opakuje sa to deň čo deň...a nesmejem sa s tých, ktorým sa buracka stane.... A nesmejem sa ani teraz, ked sa niekomu podarí prevrtat na podlahovke rurka. Kto nič nerobí, nič nepokazi....a po vojne je kazdy generál... Ja som sice na podlahovke rurku este neprevrtal, no ľahko sa to môže niekedy stat ... Oprava - ako bolo spomínané osekat, opraviť, zabetónovať..... Akú spojku použiť vám poradia v "hrackarstve pre vodarov - kurenarov"....možno vám tam posikuju aj iného majstra na opravu. Určite nie použiť nejaký reiffenpilot a podobnú hovadinu na pneumatiky.
Odpovedať
Ten tmel je nepoužiteľný. Ani to neskúšajte. 1. Je to na lepenie gumy nie plastu. Nemuselo by to chytiť. 2. Ak by to aj chytalo na plast, tak to na miesto nedostaneš, keďže je to určené na použitie za sucha. 3. Je to určené na lepenie drobných defektov. Na milión percent to nezvládne dieru s niekoľko mm priemerom. 4. Tieto tmely boli vymyslené na provizórne opravy pneumatík. Za určitých okolností dokážu podržať aj niekoľko rokov, ale mať v podlahe časovanú bombu....? 5. Dal by som ruku do ohňa, že to nikto netestoval na 40°C prúdiacej vode pod tlakom. To je len na rýchlo, že prečo sa to nedá. Ako sa to dá máš hneď v prvom príspevku.
Odpovedať
Profilova fotka
ako pisu nado mnou. vysekat, zaspojkovat, opravit podlahu. bud rada ze je leto a netreba kurit
Odpovedať
Článok sa načítava...
Často čítam príspevky že podlahové kúrenie sa nemôže pokaziť a toto je tretí príspevok kde čítam že podlahové kúrenie je pokazené.
Odpovedať
to nič... ja som minule vrtal... robil som u kamošky nejaké práce a tak... a mimo iného som jej urobil aj kukátko susedom.....:):):) ano susedom... ano do spálne....
Odpovedať
pán asi nevie čítat alebo ma problém s porozumením :-| Podlahove kurenie SA nepokazilo, manzel ho prevrtal :-o . Skuste navrtat akékolvek iné kurenie asi tiez nepôjde ako má :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?