Poškodené chladiace pliešky kompresora TC

Ahojte Po včerajšej búrke mam poohýbane mriezky chladica na kompresore tepleneho cerpadla. Teoreticky to na funkčnosť vplyv nemá ale na dobrote tomu rozhodne nepridalo. Zaujima ma však ci teoreticky je toto možné uplatniť z poistenia domu ako súčasť elektrickej nehnuteľnej časti. Ako viem ze je to skor otázka na poisťovňu ale žiaľ dnes pred prvým telefónom ss musite radiť s kudmi alebo právnikom aby ste dosiahli ako taky usoech. Vdaka za názor
Odpovedať
@truly ked nepochodite s poistovnou tak pekne priborovy nozik a pekne poohybate naspat.
Odpovedať
Ano dasa atmosferockyni zrazkami zaprocenena skodiva udalost
Odpovedať
A keď mi pani odpisu ze poskodenie v tomto rozsahu nema vplyv na funkcnost? Cinuz samotne slovo poskodenie je vkastne skoda nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@truly pochybujem, ze poistovna cokolvek vyplati. Ale mam dojem ze je na to nejaka "kefa", ktora to trochu napravi.
Odpovedať
Na funcnost to nema podla mna ziaden vplyv. Teoreticky by to mohlo znizit efektivitu, ale to by ich muselo byt poohybanych velmi vela a tak, ze by to branilo prudeniu vzduchu. Kazdy vymennik ma sem tam nejaku tu plosku ohnutu. A ako uz bolo pisane, malo by sa to dat pomerne lahko vyrovnat.
Odpovedať
Nove to uz nikdy nebude, ale kludne napiste skodovu udalost a potom sa s nami podelte o vysledok, dopredu vieme aky bude vysledok, ale treba skusit ;-)
Odpovedať
Ale ved jasne len teoretizujem. Kazda info a nazir dobrý
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?