Poradte plynovy kotol

Ahojte, hladame plynovy kotol, prietokovy. Mame bunhalov 100m2, zatepleny 18 cm ploystyren, v podlahe 19 cm polystyren. Ide o plynove podlahove vykurovanie aj s ohrevom vody. Ake parametre sa zamerat? Aky mate vy a ste spokojny? Dakujemza odpovede.
Odpovedať
@di16 cena co si ochotna dat, dostupnost servisu a montaznikov, do akej mieri sa s fym chces ukajat, niekomu staci lacny zakladenbmodely iny musi mat vyssie triedy. Parametre su v podstate jedno, vykon mas podla strat domu nie podla zateplenia, stacia ti najslabsie typy.
Odpovedať
1.Prietokovy by som nedoporucoval 2.ziadnu zahraničnú škatuľu
Odpovedať
@di16 ja si davam protherm tiger s 42 litrovym zasobnikom a ohrieva vodu prietokom stale mas teplu. Je lacny a uplne postacuje, ked sa pokazi staci ho vyhodit a kupit zas novy. Ziadny wiesman a podobne drahe sracky by som nedaval, lebo aj tak to je vyrobene na 5 rokov.
Odpovedať
Hlavne kondenzačný zo zásobnikom ako radí originalx.
Odpovedať
Profilova fotka
@di16 Wolf CGW2 14kW
Odpovedať
@poliacik321 aku mas marzu na kuse?
Odpovedať
@di16 tu sa nedozviete nic a hlavu Vam tu len pomotaju. Co mozem poradit tak prosim prietokovy urcite nie. Dajte aspon so 40l zasobnikom ale top je so 100l externym zasobnikom. Vykon urcuju vase TS .
Odpovedať
@poliacik321 vidis pretoto sa neplati pisat konkretnu znacku:)))
Odpovedať
@di16 preco chcete davat prietokovy? My mame v byte Protherm gepard prietokovy a v kupelke v pohode do par sekund ide horuca voda ale v kuchyni musime cakat trochu dlhsie aby isla aspon tepla. Ale mame umyvacku tak nam to az tak nevadi. A hlavne prietokovy ked zohrieva vodu tak ma velku spotrebu plynu 🤔 ale inak spokojnost.
Odpovedať
Profilova fotka
@dusan72 veď otázka znela aký mám a či som spokojný.
Odpovedať
@poliacik321 Aj aj,tak to prepac,uz som ticho:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dusan72 pohoda klídek tabáček :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
A immergas victrix 26 do novostavby klasicky zateplenej? TS asi 6 Čo poviete naň
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?