Odpoveď na príspevok od pastierik:
my máme len tepelko a nič iné, žiadne záložné kúr… @pastierik ved ja tiez uvazujem nad tou pieckou alebo aspon nejaky konvektor, nieco. neviem, co take by bolo najlepsie.Odpoveď na príspevok od kapro62:
@pastierik ved ja tiez uvazujem nad tou pieckou a… @kapro62 akože je to na vás, nám sa osvedčil len tento variant bez záložného kúrenia, čisto len tepelko, dával som fenomis a fajn. samozrejme záleží aj na lokalite, kde žiješ, ale čo viem, tak vykúri aj pri mínusovkách bez problémov.Odpoveď na príspevok od rkorba:
Dnes som dokoncil exterier. Vyzera to ako klima, … @rkorba aku jednotku tam mas? clivia? pular?Odpoveď na príspevok od rapidek:
@rkorba aku jednotku tam mas? clivia? pular? @rapidek fairy 2Odpoveď na príspevok od rkorba:
Dnes som dokoncil exterier. Vyzera to ako klima, … @rkorba ... a bude zhoršovať prúdenie vzduchu 🙃Odpoveď na príspevok od supiiik:
@rapidek 5kW fairy II (Sinclair Terrel) je asi je… @supiiik furt mam v merku dokoncenie kseftu s tebou, len teraz som konecne dorobil zahradu tak som sa vyhadzal z penazi. dufam, ze do vykurovacej sezony to dotiahnem do konca.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@rkorba ... a bude zhoršovať prúdenie vzduchu 🙃 @kejsix to uz je jedno tých par percent :-)Odpoveď na príspevok od rapidek:
@supiiik furt mam v merku dokoncenie kseftu s teb… @rapidek a co ti este chyba okrem penazi, lebo tie nema nikto :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@rapidek a co ti este chyba okrem penazi, lebo ti… @rkorba uz mi ubuda aj elanu k praci, ale elan sa da pustit aj z kazety, takze take zle to nieje :D a dumam, ci supikov modifikovany klimatizator zapojim k stavajucemu TC seriovo, alebo paralelne. asi dam paralelne a 3cestak s tym ze frankenstein bude kurit len do podlahyOdpoveď na príspevok od rapidek:
@rkorba uz mi ubuda aj elanu k praci, ale elan sa… @rapidek ty chces napajat TC za TC ? Prvotne nestiha, pokazene, alebo iny dovod?Odpoveď na príspevok od rkorba:
@rapidek ty chces napajat TC za TC ? Prvotne nest… @rkorba "vsetko hra", len ja sa neviem hrat s TC. neviem mu nanutit na akom vykone ma bezat. teraz ked uz mam velke baterky, tak mi to moze byt jedno, ale...Odpoveď na príspevok od rkorba:
Tepelko, zapojene, natlakovane, spustene do preva… @rkorba Paradicka, jeden by nepovedal, ze "toto" je tepelko :D Som zvedavy na ten vymennik "trubka v trube", ci to bude lepsie/horsie, ako doskovy vymennik. Minimalne usetrene na fitri, lebo doskac je na necistoty velmi citlivy. Inak ked tak pozeram na tie teploty 34.7°C/22.3°C, zda sa mi tam velka deltaT. Aky tam je prietok vody?Odpoveď na príspevok od supiiik:
@rkorba Paradicka, jeden by nepovedal, ze "toto" … @supiiik to bola prva euforia nabehu teploty :-) , po hodinke bola delta 5C Majitel testoval cez telefon nastavenie teploty, lebo mu nikto neveril ze to bude fungovat :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@supiiik to bola prva euforia nabehu teploty :-) … @rkorba vieš že máš ďalšieho zákazníka?Odpoveď na príspevok od matko291:
@rkorba vieš že máš ďalšieho zákazníka? @matko291 neviem o tom zatial :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@matko291 neviem o tom zatial :-) @rkorba tak si ma zápis do kalendára 😊, mám vonku sinclair spectra plus 5,4kw a momentálne sú vykopané základy na prístavbu kde bude podlahové kúrenie, ale v dome sa už podlahové nedá na koľko tu už bývame konečne, tak vymyslieť radiátory, dom je podpivničený, ale to uvidíš 😊😉Odpoveď na príspevok od matko291:
@rkorba tak si ma zápis do kalendára 😊, mám vonku… @matko291 ok piseme si sukromne a uvidime :-)