Poradíte kachle do 800 € ?

zdravím vas, rozhodujem sa v rámci jednej slovenskej značky (thorma). ale rada si necham poradit s výberom, najmä ak som nieco opomenula. mali by to byť teplovzdušné kachle na drevo, mám možnosť externého prívodu vzduchu. priemer komína - vnútorný, je 15 cm, komín je OK, aj po revízii. napojenie bude horné, ale môže byť aj bočné. vykurovaný priestor 190m3, otvorené 2. poschodia, dom je zateplený, ale nie príliš :) , t.j. tehla 40cm a 8 cm PS....ak by boli niektoré vlastnostami SUPER, teda by vynikali nad tými ostatnými --- vdaka za rady.
Odpovedať
skus HS Flamingo,český výrobok.Máme ho v zimnej záhrade..spokojnost
Odpovedať
Hmm...viem ze kazdy ma akosi strop na kachle....ale treba si uvedomit ze 190m3 nie je mala plocha....a ze za malo penazi sa neda cakat velka hodnota...aj to ze kurenie je najvacsia polozka na byvanie...je dobre ked sa rozhodnes investovat nie len kupit nieco co sa bude tvarit ze dava teplo...a to nechcem moc rozoberat regulaciu a spotrebu aj drevo sa da setrit...urcite nase pece vynikaju vo vsetkom co by si potrebovala,a vsak je to na tvojom rozhodnuti ....ja dokazem odporucit aby si bola spokojna nie cenou ale hodnotou ;-)
Odpovedať
nejaké s terciárnym spalovaním?
Odpovedať
Tých kachlí je už milion , musia sa aj hlavne páčiť , ja si tiež neviem vybrať. Najlepšie je navštíviť nejakú veľkú predajňu , lebo fotky často mooc skresľujú ....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
maslam že thorma je nedostačucia treba invecta
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?