Poradíte farbu na radiátor?

Ahojte, existuje nejaka farba na radiatory ktora po case nezazltne? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Keď budeš vo farby laky tak si pýtaj farbu bielu na vykurovacie telesá. Vyrába ju veľa výrobcov je vodou riediteľná, nepáchne a po čase nezažltne.
Odpovedať
navrhujem použiť inú farbu. Trebarz doladiť k interiéru, alebo neutrálnu sivú.
Odpovedať
Predavaju sa original farby na radiatory.odolavaju teplu a vlhku.My sme pouzivali lesklu,synteticku a je pekna uz dlho rokov.
Odpovedať
Profilova fotka
ano, existuje - my mame Balakryl, farba na radiatory... ale aj ina znacka je urcite na vyber, proste len treba hladat farbu na radiatory. Ja som dala slonovinovu bielu, nie snehobielu, mne sa to viac paci tak, a teda nezozltla ani po 7 rokoch.. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
Podarilo sa mi natriet rury k radiatorom obycajnou univerzalnou bielou farbou. Co sa stane, ked to nie je original farba na radiatory? Mam to zoskriabat, alebo len pretriet farbou na radiatory?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peter934:

Podarilo sa mi natriet rury k radiatorom obycajno…
@peter934 nechal by som to uz tam a pockal, co sa s tym bude diat. ale je dost mozne, ze ti to samo zlezie dolu. pri obycajnych farbach nepocitaju s takym rozsahom teplot a vlhkom atd.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peter934:

Podarilo sa mi natriet rury k radiatorom obycajno…
@peter934 syntetická farba vydrží rôzne vplyvy prostredia vonku , tak vydrží aj na radiátore , tá na radiátory do 120 st. , ale v dnešnej dobe kond. kotlov , kúrime do 60 st.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?