Poradíte dobrého kachliara na stavbu kachlovej pece?

Profilova fotka
Poprosím len tých odskúšaných majstrov, ktorí sa prezentovali kvalitnou prácou a profesionalitou. Prípadne výstrahy na "tiež majstrov".
Odpovedať
urcite si najdi niekoho z cechu, oni si za kvalitou stoja http://www.cechkachliarov.sk/zoznam-k...
Odpovedať
Ahoj, tak my sme túto otázku riešili pred mesiacom. Vybrali sme si kachliara zo Záježovej- Vlado Szanto, dokonca nám ho odporúčali iní kachliari. Rozmýšľali sme nad Bitalovcami, tí boli o polovicu lacnejší, ale mala som na nich 3 negatívne reakcie. Tak sme vsadili na istotu. Musím uznať, že aj prístup má pán Szanto perfektný. Keď som rozposielala maily na nacenenie pece, bol jediný ktorý sa pýtal na tepelné straty domu, na veľkosť vykurovaného objektu, na lokalitu kde sa dom nachádza....Bitalovci sa len pozreli na náčrtok a len tak hodili cenu, čo mne sa veľmi nepozdávalo.....nič sa nepýtali....Ešte pred tým ako sme s p. Szantom podpísali zmluvu o dielo, boli sme u neho doma pozrieť si jeho prácu, vzorkovník kachlíc a on potom ešte navštívil nás, pozrel si miesto kde bude pec umiestnená a dohodli sme sa samozrejme už na konkrétnej vizualizácii, ktorú nám poslal prostredníctvom mailu. V priebehu júna by nám ju mal postaviť, do vtedy musíme pripraviť základy pod pec. Potom hodím fotečky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
dobry den, rada by som obnovila tuto temu, zhaname sikovneho kachliara - KVALITNA praca. Prosim poradte kto mate osobne skusenosti, dakujem velmi pekne.
Odpovedať
mozem osobne doporucit pana Bartosa www.biofire.sk
Odpovedať
Marian Kos, v Hlohovci ma niekde predajnu. nam robil krb - maximalna spokojnost. je aj v cechu kachliarov tot link http://www.krby-real.sk/
Odpovedať
www.feedway.sk p. Ing. Zauška - veľmi seriózny pán. Teraz mi robia kachlovú pec.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?