Pokles tlaku v podlahovke

Profilova fotka
Vcera nam robili poter a tlak v podlahovke nam klesol z 3,5 vcera vecer to malo 2,8 a teraz 2,0 je to normalne??? alebo sa mam zacat bat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bacinko Mne pri pokladke podlahovky natlakovali potrubie na 5-6 barov tusim, tak to stalo asi tyzden, nekleslo nic. Pri betonovani poterov sme znizili tlak na 3 bary, a ten ani po mesiaci neklesol ani trochu. Takze by som sa bal na tvojom mieste..
Odpovedať
bacinko ak to mas 1x natlakovane, nemusis sa bat. Ja riesim ten isty problem. Natlakovali mi podlahovku na 3.8b, kleslo na 1.6b a drzalo sa. Potom sem natlacili opat co vodovod dal, cize 3.8b opat padol na 1.6b. Vcera vodar natlacil 6b a dnes uz kleslo o 0.5b. V podstate neviem co to je. Keby bola diera, tak sa neustali na 1.6b ci? Nemame na podlahe liaty poter ale mame suchu podlahu z drevennych rostov, qsb dosiak a gigapanu ci superdosky ci ako sa to vola. Ked sme polozili podlahu, nasli sme jednu tiez po zvuku a vodu sme videli. Teraz nic nepocut, nevidiet, a stale tlak sa straca. Poradte co s tym mam robit som zufaly.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?