Podlahový vykurovací systém Caleo. Referencie?

Ahojte. Chcem sa spytat ci nemate skusenosti s elektrickou podlahovkou caleo. Staviame dom a uvazujeme aj o tejto moznosti no moc referencii sme nenasli. Rocna spotreba elektriny by mala byt okolo 600-700 eur. Za odpovede dakujeme:)
Odpovedať
Ahoj.Dostal som od nich cenovu ponuku,ale vobec sa v nej nevyznam.Ze vraj je to dobra vec ale tiez nepoznam nikoho kto to ma.Dufam ze budu na AquaTherme v Nitre a budem to vidiet na zivo.Som zvedavy aku vystavnu cenu budu mat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte. Aj ja staviam dom, a rozmýšlal som o tejto možnosti, ale nikto neexistuje na internete kto by to mal už doma. Ozývajú sa aj také hlasy, že to je len klasické elektrické podlahové kurenie, nie infračervené, keďže infra neprechádza cez prekážku, veď aj oni tvrdia, že sa odráža od predmetov, tak ako može prejsť cez podlahu? Aj ja som chcel toto kúrenie nainštalovať ale je príliš vela otáznikov okolo toho.
Odpovedať
Profilova fotka
@mitinka1 @karol79 tak ako ste sa nakoniec rozhodli, davate si to, ci nie? Ja som to teraz objavila a skusam hladat, ci uz s tym ma niekto skusenosti....
Odpovedať
@hhenike Ahojky nie nedali skončili sme pri infrapaneloch od Fontesu :-) zatial máme len potery takže neviem ako to vykuruje ale referencie sú dobré ;-)
Odpovedať
@hhenike Este je to daleko .zasekli sme sa pri stavebnom povoleni.ta byrokracia na slovensku je otrasna.stale su nejake problemy a na stavebnom urade je to o zivot.:D Ak nejake infra tak to je jedno od koho.Zistil som ze ani fontes neni taky strieborny ako udava.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@infracaleo chcem sa ta tu opytat ako je mozne ze vykurovaci film caleo pri 180dnoch vykurovacej sezony pri 7,2kW instalovanom prikone mi tvrdite ze spotreba bude 400EUR po prepocitani to vychadza ze budem kurit len tri hodiny denne co bude kurit zvysny cas?
Odpovedať
Este raz a pekne po poriadku mne ste poslali prepocet 180 dni vykurovacia sezona 7,2kW prikon a spotreba 400EUR ziadam ta ako predajcu vysvetli mi to tu ako je mozne ze pri pocitani rocnej spotreby vychadzate z toho ze kurenie bude v prevadzke len tri hodiny denne. Ja chcem aby si to tu zrozumitelne a jasne vysvetlil ako potencionalnemu zakaznikovi.
Odpovedať
@infracaleo Aku max. potrebu kurenia v kWh/rok musim mat pre instalaciu toho kurenia, aby som po koncorocnom vyuctovani od elektrikarov nesiel skocit pod vlak?
Odpovedať
@infracaleo = @peter11v ???
Odpovedať
@kanvor to zavisi od toho, ake vysoke cisla na FA zvladas este :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@blacksr tiez mam taky pocit
Odpovedať
pockajte prosim vsetci nech nam to tu seriozne vysvetli pan predajca infracaleo nechajme mu tu priestor dakujem vam
Odpovedať
poslal som mail predajcovi infracaleo aby sa tu vyjadril ze na to cakame tak cakame
Odpovedať
Teraz som si pozrel stranku caleo. Základným prvkom vykurovacieho systému CALEO je 0,388 mm tenký CARBON vykurovací film. carbon = uhlik a co z toho vyplyva? uhlikovy odporovy clanok ... howgh PS: nemam nic proti caleu, ziadna skusenost, nepoznam, nevidel som ...
Odpovedať
zis maria, som sa sekol, malo to iste vedla, pardon ...
Odpovedať
@jojobela No to bude nic oproti vedlajsiemu vlaknu, kde sa mozno dockas aj popretia ohmovho zakona, co bude mat dalekosiahle dosledky pre ludstvo ako take.
Odpovedať
@kanvor tyto predajcovia hlavne popieraju zdravy rozum ale to ich dobehne
Odpovedať
predajca infracaleo odpovedz nam tu na polozenu otazku mi nedockavo cakame
Odpovedať
infracaleo neodpoveda asi mu dosli jeho primitivne argumenty u takeho predajcu by som si nic nekupil
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@infracaleo myslím,že to je veľmi fundovaná odpoveď :-|
Odpovedať
@infracaleo bingo 100 bodov toto je odpoved predajcu gold partnera Caleo iba mi to potvrdilo moje tusenie o neschopnosti tohto predajcu, prajem vam vela uspesnych obchodov
Odpovedať
@infracaleo dovolim si vas este upozornit na jednu malickost co sa uci uz na zakladnej skole myslim ze este na prvom stupni kilowat ma skratku kW
Odpovedať
no cisto fraska..
Odpovedať
na gold partnera celkom urcite...
Odpovedať
aj tak si to ludia kupia a budu spokojni a budu ostatnych presviedcat ake je to dobre
Odpovedať
@kriloter zle to nie je, len pozor na spotrebu
Odpovedať
ale ved ja viem som to uz niekde pisal, neviem ci do tohto alebo inych podobnych prispevkov len predajcovia to ponukaju ako zazracny recept na usporu energii ... treba uz tieto vlakna zamknut nech je pokoj vsetko uz vypovedane bolo, uz sa to len zbytocne rozmazava ... sudny clovek si spravi nazor ...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?