Podlahovka v starom byte

Zdravim, Rad by som dal do mojho bytu podlahovku. Da sa zdvihnut podlaha o tych potrebnych 15cm? Idem robit velku rekonstrukciu takze idem menit aj zarubne. Budem musiet potom aj zvysit dvere? Ako sa toto riesi? Ake mate skusenosti? D.
Odpovedať
Profilova fotka
málo info, byt, panekák, tehla, dom. Všeobecne sa to dáv dome sa dvíha podlaha o výšku schodu, preklady sa vybúrajú, nové nie sú potrebné, podchytia sa len spodné tehly.
Odpovedať
Profilova fotka
@karnek pokiaľ to je byt tak podlahovka sa dá zvládnuť do výšky 5cm úplne bez problémov. Samozrejme bez izolácie.
Odpovedať
jedna sa o tehlovy byt na prvom poschodi,,,pod bytom je garaz a pivnice... A je to rozumne davat to bez izolacie? Vsade tu na fore sa pise o izolacii...?
Odpovedať
@karnek izolácia sa môže dať aj zospodu, so súhlasom iných, v G treba dať nehorľavú
Odpovedať
skus podlahové kúrenie pre rekonštrukcie systém Thermofloor
Odpovedať
ale elektritinu urcine nechcem,,,ved to by sa mi to kurenie "trosicku" predrazilo ,,,momentalne mam vlastny plynovy kotol a radiatory. Ak to s tou podlahovkou nepojde, budem musiet zostat pri radiatoroch,,,ale idem robit kompletnu vymenu rozvodov, radiatorov a kotla. Byt ma 120m
Odpovedať
Profilova fotka
@karnek malo info... ja mam stary tehlovy byt, dole v podlahe bol heraklit a skvara -- teraz tam mam asi 30 cm polystyrenu, a 4cm vrstvu poteru... Takze mne by sa podlahovka dala dat uuuuuplne v pohode. Takze natiska sa otazka, co mas v podlahe ty... Ak heraklit a ten das prec -- tak mas dost priestoru aj na izolaciu, a aj na podlahovku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?