Podlahové pohodové kúrenie do kúpeľne

Riešim pohodové kúrenie v dome na poschodí, kde mám kúpeľňu. Riadne kúrenie je riešené kúpeľňovými radiátormi. Ide mi ale o to, aby som si vedel pred kúpaním zapnúť pre pohodlie na nohy podlahové kúrenie, aby nebola studená dlažba. Čiže zapínať sa to bude len v čase kúpania, nie je to myslené ako klasické vykurovanie. Známy mi hovoril, že je tam veľmi dlhá doba nábehu (vraj hodinu), že to nie je na to vhodné. Ale iste je viacej možností a druhov vykurovania. Je niečo čo má rýchly nábeh? Čo je na to vhodné? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
čo ma napadá ...devi rohože... http://devi.danfoss.com/Slovakia/Prof...
Odpovedať
U nas riesili tuto vec tym, ze spiatocka z kupelnoveho radiatora je v podlahe vedena ako slimak a dlazba je tepla. Jednoduche, funkcne.
Odpovedať
mas kopec vyrobcvo a bud devi alebo raychem. mame dome tri take pomocne kurenia a ked som to pustal tak som dal tomu rezim ucenia kde si navolis teplotu aku chces mat v danu dobu a termostat si zisiti ako dlho mu to bde trvat dosiahnut teplotu na danu dobu a mas pokoj. ked chces o siedmej teplupodlahu bude a nemusis sa strat ze musis zapnut kurenie o siestej.vsetko je otazka termostatu. vyhoda rohoze je taka ze ked nejde kurenie cez radiotry ak je nahodou dost teplo tak toto ide vpohode. okrem leta vtedy je vsetko horuce
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?