Podlahové kúrenie, voda, kanalizácia..od koho ste brali materiál..poraďte prosím..

Ahojte ideme robiť kúrenie, vodu a kanalizáciu a materiál by som si chcela pozháňať sama..chcem vás poprosiť o odporúčania na plastové hadice na podlahovku od koho sú kvalitné s akými ste boli spokojní (s manipuláciou, ohybnosťou a pod.) expanzná nádoba, rozdeľovač s čerpadlom, čerpadlá a pod Pod podlahovku od koho (akého výrobcu) brať polystyrén (budeme dávať 15cm) akej tvrdosti či vo viacerých vrstvách.. Akumulačný zásobník od koho..? 1000l 1500l netuším Bojler Pec zvažujeme Defro AKM Duo na ekohrášok, len zvažujeme 16kW alebo 24kW..lebo bude v celom dome podlahovka..príp poradte nejaký obojživelnejší kotol aj na drevo, ekohrach príp. aj pelety (taký čo zožerie všetko a netrápi sa:o) Dom má podlahovú plochu 80m prízemie+50 mposchodie Ďakujem za odpovede Konkrétne ak máte dobré skúsenosti s internetovými obchodmi a osobne s kamennými firmami..a odporúčali by ste nám ich..
Odpovedať
Preco si komplikujete zivot sebe a hlavne zhotovitelovi! Nakupite chujoviny a ani boh to neda dokopy. Ak tak moc chcete setrit tak nech vam kurenar spise co si mate zaobstarat ale aj tak bude z toho len mis mas.
Odpovedať
Profilova fotka
brali sme vsetko z empirie. asi najvacsi na sk. dovoz zdarma. maju skoro vsetko. ak beriete vela, daju zlavu. mne kurenar spisal zoznam a to som nakupil. drobnosti som dokupil lokalne ak nieco chybalo
Odpovedať
ked to budete kupovat sama + praca ,vyde vas to draksie , ako ked to kupi majster vo velkosklade + praca.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?