Podlahove kurenie-problem s vyskou podlahy

Dobry den, prosim o radu. V kupelni ktora je z casti nad garazou a spajzou chcem urobit podlahove kurenie z ustredneho kurenia. Som pod urovnou podlahy v chodbe cca 5 cm, takze kazdy usetreny cm mi pomoze. Povodne som planoval na betonovy podklad 2 cm styrodur, na to foliu, bonbonieru, do nej rozvod kurenia a nakoniec betonovy poter. Problem je, ze budem potom nad urovnou podlahy v chodbe cca 5-6 cm. Ake mam este moznosti aby som usetril nejake cm? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Napriklad takto http://www.modrastrecha.sk/blog/majko...
Odpovedať
5cm vysky je bolestne malo a to este nespominate podlahovu krytinu ktoru chcete pokladat. Ak je moznost dal by som foliu, 2cm polystyrenu, hada uchytil klipmi a vylial poter. Okrem toho by som v garazi zateplil strop 5cm polystyrenom. Na rozvod hada volte najtensi priemer rur, tusim ze Rehau ma 15mm najmenej- su cervene. Inak neviem co by sa dalo aby ste nepresiahol 5cm...
Odpovedať
@petermu na to este pojde lepidlo a dlazba. Takze vyzera to tak, ze bude schodik, co som nechcel...
Odpovedať
@skywo tak to sa radsej zrieknite podlahoveho... schodik je myslim horsi variant ako radiator na stene...
Odpovedať
Podlahove kurenie z radiatoroveho rozvodu tak ci tak nebude dobre fungovat (problem s teplotou a hydraulikou). Ked uz musi byt podlahove v kupelni, tak by som dal elektricke.
Odpovedať
Suche podlahove kurenie je vhodne do kupelne? Alebo je nejaka ina osvedcena alternativa betonoveho poteru alebo anhydridu?
Odpovedať
Ak do betonu pouzijem kari siet, nestacilo by 3 cm betonu?
Odpovedať
Profilova fotka
@skywo ved som ti tu suchu alternativu ukazal hore... nad trubkami mas 2cm plus dlazba.
Odpovedať
@majkoj na tu systemovu dosku ide priamo dlazba? Ta dlazba musi byt specialne urcena pre suchu alternativu? Je to vhodne do kupelne?
Odpovedať
Profilova fotka
@skywo to co tam vidis je suchy poter a na ten ide dlazba. A ano je to vhodne aj do kupelne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?