Podlahové kurenie - cena, postup prác

ahojte chceme dať podlahové kurenie zaliate cementovým poterom na prízemí, na poschodie radiatory a cena je spolu s materiálom a prácou cca 6000€ samozrejme bez poteru. nemám s čím porovnať, tak prosím poradte. Alebo či neviete poradiť niekoho z okolia BS na ten andydritový poter?aspon kvôli cenovej ponuke skusime dakujem
Odpovedať
@honey262 Poradíme, ale treba najprv rozpísať, čo v tých šiestich tisícoch všetko je... :-) (koľko radiátorov, aká plocha miestností, koľko rozdeľovačov...? )
Odpovedať
ach jasné, na prízemí 2 radiatory inak podlahovka, a na poschodí radiatory spolu je to 180m2 a cena je za prácu a materiál (8 radiatorov, 1 rozdeľovač, podlahovka, akumulačka, čerpadla, bojler, pec nie tu už sme si kupili aj polystyrén pod podlahovku)
Odpovedať
Profilova fotka
@honey262 skôr by som sa opýtal či máte projekt, ak máte, tak aký je to dom, lebo 8 radiatorov je veľa aj na veľký dom a miešať podlahovku s radiatorn´mi je už samo dvojnásobná cena.
Odpovedať
je to drevodom projekt máme ale v nom je kurenie len radiatormy a nechceme dávať do podkrovia podlahovku pretože sa zalieva betonom kvôli váhe... a je vela radiarov? na podkroví su 4 miestnosti a chodba
Odpovedať
Profilova fotka
suchy system ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?