Plynovy kotol a externy zasobnik

Profilova fotka
Dobry den. Ma niekto skusenost s plynovym kotlom ktory ma zasobnik v zahrade? Aky je postup vybavovania, cena, spotreba... Ja mam obytnu plocho cca 250m2. Tuto zimu fungujem na drevo +akumulacna nadrz 500l ale kotol ma najlepsie dni za sebou a preto ho uz chcem vymenit za plynovy kotol ale v tejto oblasti nemame plyn.
Odpovedať
@lubobalascak svojho casu som zvazoval toto riesenie, no ked som spocital, kolko stoji nadrz, a kolko naplnenie plynom a ako dlho vydrzi, rychlo ma to preslo. Tieto veci si zistoval?
Odpovedať
Profilova fotka
@sucky1 pre ake kurenie ste sa rozhodli?
Odpovedať
@lubobalascak firma ti da vsetko(zasobnik) za darmo ak podpises zmluvu(flaga,probugas). Toto kurenie je udajne najdrahsie ,ale poznam vela ludi ,penzionov,uradov co ho maju.vymenili to vacsinou za elektriku..akurat mat obludu v zahrade,ci pletivovu ohradku nieje bohvieco..
Odpovedať
@lubobalascak rozhodol som sa pre plynovy kon. kotol s externym zasobnikom na ohrev TUV. Pretoze som pozemok kupil s plyn. pripojkou, inak by som asi siel do tepelneho cerpadla.
Odpovedať
Profilova fotka
@sucky1 keby dom ja plynovú prípojku pred domom, tiež by som šiel do plynu Ale bohužiaľ nemám. Tepelne cerpadlo je pre mňa nevyhovovujuce lebo mam len radiátory v dome...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?