Plastove podložky pod skladované drevo...niečo na štýl plastových zatravňovačov?

Na skladovanie dreva mam krytu budu zo zeleza. Spodna cast je vylozena betonovou dlazbou na strku. Na vrch tej dlazby by som rad dal nieco plastove ako izolant a zaroven priedusne, napadli ma tie zatravnovace len vsetky maju ostre vybezky na uchytenie do zeme...nenapada niekoho nieco, co by tam bolo vhodne?
Odpovedať
@radoslavc nejako sa stracam... chcel by si pouzit to plastove, ale nemozes, lebo to ma nejake vybezky? To je ten specialny plast, co sa vybezok z neho neda za sekundu dve odrezat?
Odpovedať
Profilova fotka
A čo tak plastové palety?
Odpovedať
@radoslavc Ja som drevo naukladal na drevenú paletu. Trochu som ju upravil - na boky som dal dosky, aby sa to drevo nerozsypalo do bokov a na vrch som spravil takú policu. Je to celé pri stene. Ale ja asi nemám toľko dreva, ako ty. Zajtra dám foto, možno niekoho inšpirujem. Ale chcel som vlastne napísať, že by ti úplne stačilo naukladať tie drevá na drevené palety - zospodu sa to bude pekne vetrať. Škoda kupovať nejaké plastové dielce.
Odpovedať
celkom dobry napad, mozno nieco zbijem...len ten plast by to izoloval..plastova paleta by bola super keby sa dali vybrat rozmery..kedze to ma atypicke rozmery...
Odpovedať
Čo tak narezať 10 cm klátiky a na to položiť kari rohož. Hádam tam nikto nebude chodiť v lodičkách.
Odpovedať
@gf565 da sa aj tak, ale chcel som sa vyhnut drevu..kedze to pocase odhnije...plast vydrzi... http://www.stavebniny-rychle.cz/zatra...
Odpovedať
@radoslavc nechápem prečo to chceš izolovať, zateká ti tam, alebo čo. Zbytočne stratíš priestor. Betónová dlažba plne postačuje a nič lepšie nevymyslíš.
Odpovedať
@viktor811 beton taha chlad a vlhkost,to nie je problem?
Odpovedať
@radoslavc pokiaľ máš ešte mokré čerstvé drevo to v žiadnom prípade neskladuj v plechovej búde. Také drevo sa skladuje pokálané, vonku a z vrchu prikryté min. jeden rok. Potom to môžeš popílené a pokálané premiestniť do plechovej búdy. Aká je dlažba v búde to nehrá rolu. Pretože kryté priestory sú drahé, netreba ich vypĺňať paletami.
Odpovedať
@radoslavc Tak som to cez víkend odfotil. Ja som to urobil takto. Ja nemám veľa dreva a je to skôr dekoratívne. Drevo nie je priamo na betóne, pod ním sa vetrá a hore je taká malá polica, napr. na kvetiny, alebo niečo si tam odložiť počas práce v záhrade.
Odpovedať
@chrobak7 pekne to mas. Ja to nakoniec poriesim tak, ze dolu je dlazba s velkymi medzerami (betonova) a na to som poukladal 120cm kusy dreva a na to budem ukladat dva rad za sebou 55cm drevo do kotla...
Odpovedať
@radoslavc Ja som to preto urobil takto, lebo na to drevo mi pri polievaní záhrady občas striekala voda a potom bolo dole pod drevom mokro a držalo sa to tam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@radoslavc Použité plastové palety kúpiš po 4-5 Eur za kus ... Rozmery majú rôzne, no v prípade potreby to je stále len plast, takže sa dajú zrezať na požadovaný rozmer. Samozrejme, záleží na "type" plastovej palety ... Aj tie najlacnejšie mávajú dynamickú únosnosť 1 tonu a statickú 3 tony ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?