Peletový kotol Ferroli GF N 5

Máte niekto tento kotol na peletky? aké máte nastavenia? chcem si to porovnať - máme termostat, ale nemáme nastavenie podľa teploty, ale kúrime v čas. intervaloch. Hodnoty sú od t01 do t019: 0,1,51,8,5,80,25,28,28,74,38,120,46,150,50,160,59,0,99 - mame niečo zlé?
Odpovedať
Mám tento kotol už viac ako tri roky a tiež ich montujem. Niektoré údaje by som určite zmenil. t07 -25 je veľa, daj na 17-20 t08- 40 t18-01
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ako tu moze niekto napisat nastavenie na horak tekehoto typu ,ked ani nevidel akej kvality su pelety????
Odpovedať
@peter1962 ste spokojnýž s týmto kotlom? uvažujem na peletami alebo ekohráškom a tento kotol je v celkom zaujimavej cene, kde ho mate namontovamy, resp. montovali ste ho niekomu v okr. Ružomberok, resp. LM??
Odpovedať
Ja montujem tieto kotly v Košickom kraji. Som s ním spokojný. Nastavenia som dal také, ako mám nastavené na mojom kotly. Do týchto kotlov musia ísť jednoznačne kvalitné pelety. Pelety s kôrou robia spekance a potom vám nepomôže žiadné nastavenie. Skôr, či neskôr vám ich urobia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Znamy ma tento kotol Ferroli a je s nim tiez spokojny, niekolko rokov. Dialkove ovladanie, nastavenie cielenej teploty, moznost prejst pri pokazeni fukara na uhlie/drevo. /pocas reklamacie/ Zasobnik na tyzden - tyzden nemusite prikladat. Sam si to zapaluje ohen, reguluje....takze je to u mna vazny kandidat. Ma niekto proti, resp. preco by som sa mu mal vyvarovat?
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som nad nim uvažoval, má ho kamarát na chate už pár rokov a je s ním max. spokojný.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch

Odpoveď na príspevok od peter1962:

Ja montujem tieto kotly v Košickom kraji. Som s n…
@peter1962 ahoj chodíš sem ešte? tá T18 znamená čo konkrétne? kedy má byť 1 a kedy 0?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?