Odporucte firmu na realizaciu rekuperacie Spisska Nova Ves

Mate niekto skusenosti s realizatorom rekuperacie, idealne v okoli Spisskej Novej Vsi? Hladam kompetentneho cloveka/firmu, ktory sa do problematiky rozumie; Nerad dostavam na svoje otazky odpovede na styl "Tak sme to uz montovali, takze to musi byt dobre"
Odpovedať
@peetr skusenosti nie,ale bola som vo vzorovom dome firma comair.sk v Starej Lubovni. Seriozny pristup, odbornici, mam uz aj cenovu ponuku. Skuste pozriet, mozno vam budu vyhovovat
Odpovedať
@peetr robi @asex za rozumnu cenu, ale trvajte na spiro rurach a vykonnej jednotke
Odpovedať
Dakujem, ja som zatial komunikoval s firmou haton.sk. Zatial velmi dobry pristup
Odpovedať
@peetr - Ak rekuperáciu, tak si treba uvedomiť, že pri takom riešení sú dva dôležité body: 1. Správne nadimenzované potrubie (teda priemery, rozloženie...) - toto všetko treba vypočítať tak, aby to fungovalo dobre (bez hluku a a s dostatočným "prúdením vzduchu"). Dovolím si tvrdiť, že už túto časť (to, že ti to niekto navrhne správne a rozumie sa tomu do takej miery aby to vedel spočítať) budeš hľadať ťažko, pričom je to asi najdôležitejší bod. 2. Potom je to samozrejme rozhodnutie o tom aký materiál použiť a akú jednotku - to je skôr o tom kto čo preferuje (všetko má svoje výhody a nevýhody) a tiež o cene. Ten prvý bod ti dokáže určite zabezpečiť pán Hošták - @asex , ktorý sa do toho vyzná.. a určite ti poradí aj s výberom jednotky a materiálu... Návrh potrubia nie je len tak a v okolí SNV pochybujem, že nájdeš osobu, ktorá sa do tohto vyzná a ktorá to vie spočítať a navrhnúť dobre...(ak áno, tak daj vedieť, pretože som tiež z okolia a takého človeka som tu ešte nenašiel)..
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?