Odpoveď na príspevok od tomas2912:
Dobrý deň, mám obehové čerpadlo thermocontrol tc … @tomas2912 nemyslím si, že ho treba hneť vymeniť. Tiež som mal také čerpadlo. vydržalo 11 rokov, celý čas si chraptilo, vrčalo, pukotalo. Potom sa zaseklo Značka Wilo.. Ešte som ho rozhýbal, ale už som mu neveril, lebo mi vyvrel výmenník v krbe. Vymenil som ho za značku Aquart. To je tichšie, až musím priložiť naň ucho, aby som skontroloval, či sa točí.Odpoveď na príspevok od zicher:
@tomas2912 nemyslím si, že ho treba hneť vymeniť… @zicher sorry, nie hneť, ale hneď, respektíve ihneď.. až ma v zadku pichlo, ked som si to teraz po sebe prečítal.Odpoveď na príspevok od mgx:
@tomas2912 cerpadlo je v zaruke, reklamuj... @mgx no na reklamáciu som mal myslieť skôr keďže teraz je už chladno, niekam ho teraz posielať a čakať bez čerpadla. Preto sa pýtam či je nejaké čerpadlo čo by bolo viac spoľahlivé.Odpoveď na príspevok od zicher:
@tomas2912 nemyslím si, že ho treba hneť vymeniť… @zicher to čerpadlo auart mi príde vyzorovo rovnaké ako to čo mám.