Nastavenie termostatu Salus T105RF

Ahojte potrebujem poradiť s nastavením týždňa resp.cgcem nastaviť aby každý den mal rovnaky vykurovaci cyklus na danom termostate..v návode nie je vysvetlené že presne ako..vďaka
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od liptacik:

Ahojte potrebujem poradiť s nastavením týždňa …
@liptacik čím dalej, tým tie termostaty robia komplikovanejšie. Mám Baxi a tiež som sa vytrápil. Nakoniec som to vzdal úplne, prešiel som na mauálny režim, všetky programy som povypínal a fičím na jednej nemennej teplote deň-noc, sedem dní v týždni.
Odpovedať
Profilova fotka
@liptacik Výber a programovanie užívateľských programov (7-9) https://thermo-control.sk/download/na... na ali expresse stoji omnoho lepsi polovicu, nastavitelny cez appku. salus bol ok v roku 2000, dnes je uplne mimo....teda rozhodne za 80e.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@liptacik Výber a programovanie užívateľských pr…
@mgx ja to viem,len to ma svokor uz doma kupene a treba to nastavit a v tom manualy nie je presne definovane ako si nastavit kazdy den,resp.tyzden
Odpovedať
Profilova fotka
@liptacik strana 2, stlpec 4 - mas tam 4 kroky. to ci nastavujes kazdy den extra (P1 az P7) alebo tyzden mas definovane v 1vom kroku Stlačte tlačidlo P a potom tlačidlo "△" alebo "▽" zvoliť metódu programovania: - každý deň samostatne (1, 2, 3, 4, 5, 6 alebo 7) - pracovné dni a víkend (5 2) - celý týždeň rovnaký (7) ked nerozumies (necudujem sa) mas tam tel.na distributora a nechaj si vysvetlit.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@liptacik čím dalej, tým tie termostaty robia kom…
@zicher Tiež som mal podobný vývoj. Nakoniec som všetky "premúdre" termostaty vyhodil. Už roky fičím iba na zabudovanom kotlovom termostate. Na radiátory do izieb som dal termoventíly, na plynovom kotli je nastavených nejakých 53 - 55°C, a celý kotol je napojený zo zásuvky cez 24-hodinový mechanický časovač za 4 €.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@liptacik strana 2, stlpec 4 - mas tam 4 kroky. t…
@mgx píšem po čase ale už je to ôk akosi sa systémom pokus omyl podarilo nastaviť to...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?