Nastavenie termostatu -neumyselne prepnutie

Ahojte,dnes v noci nam.navsteva neumyselne prepla.termostat.Aj ked sme.mysleli,ze sa to vratilo na povodne nastavenie do rana sa.nekurilo. Teraz sa.mi to podarilo nastavit takto,kotol kuri ale ci je to spravne neviem. Aby zase nekuril sialene lebo je to.jeho posledna.sezona tak musi vydrzat. Teraz bude kurit cez den ci v noci? Neviem ;-(
Odpovedať
@plnokrvnik Na noc prepnúť vždy na nočný režim
Odpovedať
@plnokrvnik Ak si to dobre pamatam, tak teraz vam zopne kurenie vzdy, ked klesne teplota pod 20st. Ten "nocny" rezim je skor ochrana pred zamrznutim, vtedy nefunguje otocny potenciometer termostatu, ale bimetal vo vnutri udrzuje teplotu tak, aby neklesla pod 5st.
Odpovedať
@victor @stowasser dakujem krasne
Odpovedať
@plnokrvnik na druhom prepínači je to zobrazené graficky, hore je mesiac, dole slnko, škoda že sa tam nedá nastaviť na noc tiež rôzna teplota, len proti zamrznutiu, zožeň si trochu lepší termostat na týždenné nastavenie, rôznych teplôt denne i noc
Odpovedať
Profilova fotka
@plnokrvnik pri prepnutí na mesiac poklesne teplota o -5st oproti nastavenej kolieskom @stowasser trochu to máš pomýlené. :-)
Odpovedať
@ duzu dakujem, opytam sa na to pri vymene kotla @poliacik321 dakujem velmi pekne . Zatial som to nechala takto nastavene a sledujem teplotu aj na teplomeroch aby som mala prehlad Dakujem krasne za rady, aspon viem nieco o termostate, rano ma chytalo zufalstvo :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?