Nastavenie kotla na ohrev vody aj kúrenie naraz

Profilova fotka
Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadom kúrenia. Máme kotol Viessmann Vitocell 100-W ktorý je napojený na podlahové vykurovanie plus radiátor v kúpeľni. Problém spočíva v tom, že ak zapnem aj ohrev vody, tak automaticky prestáva kúriť sú studené radiátory v kúpeľni aj podlaha. Napriek nastavenej teplote na termostaty kotol zohrieva iba vodu, nie priestor. Ak vodu vypnem začne vykurovať. Viem že v niečom je chýba, keďže susedia majú rovnaký dom, rovnaký kotol a im kotol ľudí aj keď maju súčasne nastavené oba varianty. Servis som kontaktovala, ale kým príde cca 8 dní. Ja sa v tom vôbec nevyznám, tak prosím ochotných ľudí o radu. Ďakujem. PS:pripájam aj fotku napojenia.
Odpovedať
Profilova fotka
*oprava typ kotla je Vitodens 100.
Odpovedať
@l_haninka sak to je normalne nie?to kolko ohrieva tu vodu vsak ju ohreje za par minut a moze zas kurit, to nemozes predsa citit inak mas tam daky zmiesavac? Teplota vody na kurenie je dost vysoka nie?
Odpovedať
@l_haninka normalny stav. Na kurenie bojlera ide ina teplota vody, ako na kurenie podlahovky.
Odpovedať
@l_haninka a dalsia vec. Tie bodky pri koleckach, kde sa nadstavuje tepla voda, su ako odporucanie vyrobcu. Obe nadstavit na bodku medzi 4 a 5...
Odpovedať
Profilova fotka
@l_haninka treba si prečítať návod http://public.vitoservis.sk/ManualDow... vitodens 100 je stále široký pojem :-) - návodov je tam priveľa....treba bližšie špecifikovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?