Napetie z fotovoltaiky

Zdravim mam fotovoltaiku Goodwe normalne slape ukazuje ale mame z nej spravenu zasuvku na bojler ktora je nastavena cez wattrouter a polovodicove rele ssr 10da ale az teraz sme tam sli zapojit bojler a zistil som ze napetie v tej zasuvke pulzuje ...proste je tam 230v hned neni a zasa stale tak dokola ako ked blikate s lampasom nevie niekto cim by to mohlo byt ?
Odpovedať
Profilova fotka
@lock338 - zavolaj si toho co ti to montoval. Treba presne napisat typ invertora (GoodWe NS kolko?) + presne typ bojlera. Vacsinou to byva pretazenie menica, ktory sa pri ohm. zatazi bojlera (kludne 2000kw) odpoji. ak tam zapnes kanvicu na ohrev vody s vykonom aspon 1kw, tak to slape?
Odpovedať
Je to gw 2000ns a v tej zasuvke to tak je aj ked tam zapnem led rofletor co nema ziadny odber skoro a len blika bojler je drazice 125l napojeny na kotol plus ma aj ohrievanie elktrikov ..ale skorej bude nieco zle tam v tej zasuvke alebo kde ked to pusta taketo impulzy iba
Odpovedať
Profilova fotka
@lock338 - GW 2000NS zvlada 2300W, tzn 10A na privodnu zasuvku. Bojler drazice ma odmer 9A odmerane, takze tam problem nie je. Ked ti to blika uz pri zapojeni LED svietidla s odberom 10W, tak je bud zly invertor alebo zasuvka, resp. okruh invertor-zasuvka (ak su tam nejake istice treba pozriet vsetko). Zacni 2) zavolaj si elektrikara na kontrolu ten ti povie viac. Ak v okruhu nie je problem, je vadny invertor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?