Moze byt toto polozene na podlahe s podlahovym kurenim?

Doniesli nam obkladacky, tazkee su a manzel sa s nimi narobil kym ich sam nanosil do domu. Az tak ze mu usiel zdravy usudok:) a nemiesto toho aby ich dal do garaze, ich chcel takto krasne nachystat obkladacom do domu. Ulozene to je na paletach, kazda kopa na jednej. Ale vaha jednej kopy je 1.5tony, druhej tona. Kazem mu to odlahcit, ze riskuje nase podlahove kurenie, ktore je zaliate (uz asi aj 3 mesiace, uz aj kurime), v cementovom poteri, cca 5cm hrubka...On ziada vyrazne vedecke podlozenie, inak ze s tym hybat uz nebude :) kto pomoze?
Odpovedať
bude mat vedecke podlozenie hned ako vam poter praskne a sadne o par cm do EPS pod nim...
Odpovedať
Profilova fotka
aj obycajny EPS 100S ma pre 1 percentne stlacenie definovane zatazenie okolo 3t/m2 , takze osobne by som to az tak katastroficky ako @gashtaan nevidel :). Ale istota je gulomet, povedala baka...
Odpovedať
Tiež som mal dlažbo nanosenú vnútri na podlahe s podl.kúrením, ale rozložil som to na vačšiu plochu, nestohoval som to takto ako vy. Nemusí sa stať vôbec nič(a asi ani nestane), ale prečo riskovať vznik problému,ktorého odstránenie by nemusela byť jednoduchá a lacná záležitosť.
Odpovedať
@majkoj - je to vraj na paletach a na kazdej je 1,5t. Akym povrchom sa ta paleta dotyka podlahy? Ak je to tak, ako pises, ze 1% pri zatazeni 3t/m2, tak potom je to na zvazenie. Povedal by som, ze to skor praskne ako nepraskne. Ale to je len moja lajcka uvaha :)
Odpovedať
Joxe hej paleta tlaci v podstate na 9 miestach ale zase ten beton vahu rozlozi rovnomerne, neviem ci tam mate siet ale aj tak simyslim ze to nepraskne. Osobne by som sa ale vykaslal na vedecke uvahy a rozlozil to po miestnosti, naco nosit do garaze, staci trocha porozkladat krabice do 1-2 izieb aby sa to odlahcilo pre klud duse, Robota na 15 minut a trocah spaleneho tuku a posilnenych svalov zadarmo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?