Máte skúsenosti s konvektormi namiesto radiátorov?

Ma niekto skusenosti s konvektormi, ktore su namiesto radiatorov (mriezky pod oknami). dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, my budeme mít konvektor pod francouzskými dveřmi na terasu, výhod to má spousta, nám se prostě radiátory na zeď nehodily, zabíraly by zbytečně místa, vytopí stejně dobře jako radiátor, mřížek je celá řada typů a vzhledů, určitě si vyberete jaké se vám budou líbit, pravda je, že jsou finančně dost náročné oproti radiátorům, nás ten náš vyjde cca 20 tis, ale nahradí 2 radiátory. Někteří lamentují, že se v nich bude držet prach, bude se tam držet stejně jako kdekoli jinde. Mřížka jde dobře odklopit a prach lze jednoduše vasát, takže v tom nevidím problém. Budeme mít s ventilátorem, aby nám vířil horký vzduch. A navíc se nebudou fr. dveře potit.
Odpovedať
ja by som chcela len do obyvacky a kuchyne pod francuzske okna. jeden asi dvoj metrovy a druhy meter sesdesiat, asi tiez s ventilatorom. kolko by nas to asi stalo? na co si mam davat pozor pri vybere. Pozerala som sa na jednu stranku a videla som tam, ze su asi desat centimetrov hlboke?
Odpovedať
my jsme měli mít konvektor taky, ale nakonec jsme od toho upustili. máme veliký obývák, takže by to musel být konvektor s ventilátorem a když jsme se šli podívat do zkušebny, jak by to vypadalo, tak jsme zjistili, že aby se nám vytopil obývák, tak by to hrozně hučelo, takže jsme zvolili nizoučké topeníčko a jsme spokojení. Jinak to, že se tam drží prach bych taky jako problém neviděla. vralen: záleží od jaké firmy bys konvektor měla.
Odpovedať
Profilova fotka
my jsme meli v obyvacim pokoji pod fr. oknem a dobry...nebyl s ventilatorem,a le na tu mistnost jsme meli jeste jedno normalni topeni k tomu. Ale vypada to hezky, mrizka se da oddelat a normalne se to vysaje
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Profilova fotka
@zuzaaanka Ahoj, můžu se zeptat, jak jste po 7 letech spojeni s konvektory? Díky.
Odpovedať
Profilova fotka
@jajulin spokojenost, jak jsem predpokladala :-) doporucuji
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?