Máte skúsenosti s firmou Vodomont Nitra?

Profilova fotka
Prosim vas mate niekto skuenosti s firmou Vodomont Nitra ? rozmyslame nad podlahovym kurenim a dali celkom dobru cenu, ale nas dost zaujimaju aj referencie .. vopred dakujem
Odpovedať
@bebuska2804 ja by som povedala ze na klasicku podlahovku s klasickym kotlom by to malo byt ok. My sme mali trosku zlozitejsiu kombinaciu takze by som ich asi druhy krat nezvolila aj ked niekedy uz fakt neviem ci niesom narocna ja :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cmugokatka no my praveze nechceme tak uplne klasicku... chceme mat kobinovany ohrev vody kotlom a solarnymi panelmi ... aku kombinaciu ste mali vy ? spravia vsetko tak ako povedia a hlavne nacas ?
Odpovedať
@bebuska2804 ten nas zazrak je tepelne cerpadlo + elektrokotol + rekuperacia + ohrev TUV v jednom, mam z toho napojenu podlahovku, termin dodavky a realizacie nebol problem a ostatne si treba standardne skontrolovat ako po kazdom dodavatelovi :)
Odpovedať
@bebuska2804 , To zalezi vsetko na tom ci sa vtom ti kurenari vyznaju. Pri kombinaciach kotol -solar , casto robia neznali kurenari fus. Co najlacnejsie a hlavne primitivne zapojenia, poddimenzovane AN atd. Nahrajte tu schemu zapojenia ktoru vam vypracovali pre vas dom a vlozte sem link.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?