Máte skúsenosti s bukovými briketami od Drevmax?

Ma niekto skusenosti? maju dobru cenu len ci nahodu nema niekto skusenosti , ci su suche, tvrde,napriklad oproti ekobrik od http://www.ekomall.sk/produkt/1-ekobr... a neni to nejaky smejd. Dik za info ak ma niekto.
Odpovedať
Tak kupil som brikety ekobrik ale a predtym som mal od firmi drevobrikety.sk(sorry za nazov firmi , brikety ekobrik(ekomal) sa mizda dost dechtuju samot scernie v krbe a tie druhe brikety tam je to ok ale slabsie horia, neate niekto taku skusenost? z ekobrikiet pozorujem az cierny dym na konci plamenov pritom je tam pisane ze su aj na udenie,grilovanie , cize by tam nemal byt ziaden bordel ako lepidla a pod.Nemate niekto podobne skusenosti s briketami od roznych firiem?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@vader100 Stará téma ale predsa skúsim. Písal si o briketach z ekomall. Tieto teraz dostať aj v lidli, komkretne RUF hard. Dodáva ich tá istá firma. Používal si ich ešte potom ? Stále bol problém s nimi. Na skúšku som kúpil ale Tiež mám pocit že dechtuju a zle horia.
Odpovedať
@oldiceq neboli vyslovene ze zle, mal som aj ovela horsie (lisovane z bukasu odpadu) ale mal som aj lepsie, zial uz dosiel zdroj tak buduci rok zoberem co pride,aj tak zalezi na vlozke a kureni ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?