Lg standart plus vs lg deluxe

Ahoj. Vyberam do domu klimu. Vybral som si tieto dve lg. Co na ne hovorite ? Potrebujem 5kw klimu. Oplati sa ist do deluxe ? Alebo skuste poradit nieco podobne o vykone 5kw. Dik.
Odpovedať
Záleží čo od klímy očakávaš. DeLuxe stojí cca o 120€ viac ale má navyše ionizátor vzduchu. Mne osobne sa DeLuxe páči viac, ale čo sa týka funkčnosti je to úplne jedno. Hlučnosť a výkon vnútorných jednotiek je rovnaká. Odkiaľ si? Keď chceš, ja LG montujem, viem ti spraviť ponuku po obhliadke.
Odpovedať
Topoľčany. Skus poslat do posty cenu oboch. Neocakavam zazrak. Len aby to islo bez extra udrzby a aby ma to neobtazovalo.
Odpovedať
Čo sa týka údžby, tak klíma si ju vždy vyžaduje, a to bez rozdielu značky a typu. A super, ja som z NR, takže sa vieme dohodnúť.
Odpovedať
My tiez mame klimu a tiez som chcela najprv LG ale odhovorili ma pani co to montuju. Mne odporucali ako naj.vyrobcov Daikin a Mitsubishi. Nakoniec sme dali Daikin.
Odpovedať
Ja by som nepovedal, že v oblasti klimatizácie sú nejakí naj. výrobcovia. Daikin je asi najznámejší a najpredávanejší, ale že je najlepší? Hmm, podľa mňa sú to rovnako kvalitné výrobky, či už Daikin, Toshiba, LG, Samsung, Mitsubishi, Carier. Ja montujem LG pretože mám dlhoročné a dobré vzťahy so slovenským zastúpením LG. Neplánujem od nich odchádzať k inej značke, aj keď ma viacerí výrobcovia volali predávať ich produkty. Páni čo vám montovali Daikin vás pravdepodobne odhovárali od LG, pretože na Daikin majú väčšiu zľavu ako na LG a tým pádom pri zachovaní ceny majú vyšší zisk, čo je logické.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?