Kúrenie v lete

Chcela by som sa opytat ti co kuria boilerom ako kurite cez leto lebo my mame dost chladny dom a mame male babatko a nechcem aby v dome bola stale zima ako mam kurit aby bolo teplo ale aby sme ani neminali vela penazi lebo plyn je dost drahy. Mam dat kurit kazdu hodinu na 10 minut? alebo ako si nadstavujete boiler vy aby ste nemali zimu
Odpovedať
@manchester1987 :-N no byvame ovela severnejsie ako vy byvala som aj v starsom RD aj na byte a teda, celkom si neviem predstavit kurit v lete..... a to aj male babatko som mala, jendoducho v lete neklesla teplota pod taku hodnotu aby som musela prikurovat... ak mas chladny dom aj v lete, bud rada, babatko ti bude dobre spinkat. radsej ho lepsie oblec.
Odpovedať
Profilova fotka
@manchester1987 A kolko je stupnov v takom akoze chladnom dome?Boilerom snad nekuris,lebo sak v nom sa tusim ohriava tepla voda na umyvanie,ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@manchester1987 pokial vam teplota neklesa pod 20°C, tak nema vyznam kurit, navyse v lete to ocenis, ze sa mozes ochladit bez klimatizacie. babatku taka teplota bude len vyhovovat. Spat sa ma pri 18°C a cez den je teplota okolo 20-21°C idealna. co by som ja za to dala, my sme zase nekurili celu zimu, ale teplota nam neklesla pod 22°C a v spalni pod 21°C a vetrat som mohla donekonecna, onedlho sa zase byt oteplil... skor by som skumala, ci to nie je len pocitovy chlad, ktory moze byt dosledkom prilisnej vlhkosti v dome (alebo byte).
Odpovedať
@manchester1987 V lete sa v chladnych domoch kuri tak, ze sa otvori okno, nie? Inak si nemyslim, ze je nejaky problem s kurenim aj ked v lete. U nas sa kuri, ked mi je doma chladno. Ak su v maji traja zmrzlici, tak si zakurim. Byvanie je o pohodli, nie o setreni za kazdu cenu :-)
Odpovedať
Mame chlôadny dom, ako mame kurit? :-D To je technická špecifikácia jak hovado.
Odpovedať
Profilova fotka
@tepelnymost-som rád, že pribudol prispievateľ s konštruktívnym názorom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?