Kurenie od fir. Tonex - Raychem - odporove kable, vaše skusenosti?

Profilova fotka
Mate skusenost s kurenim od tejto firmy resp. viete doporucit inu, ktora riesi el. odporove kable aj s nomntazou ? Dakujem za rady...
Odpovedať
Profilova fotka
@pppetka5 Určite sú veľmi dobré - ale aj patrične drahé. Cenovo omnoho prijateľnejší je český fenix: http://www.fenix.sk/sk/vykurovacie-ok... Mám - a som spokojný.
Odpovedať
Profilova fotka
@leonardom dakujem. Montovala Vam to konkretna firma ? Radi by sme to nechali na odbornikov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pppetka5 Montovali mi to elektrikári, ktorý si prečítali dispozície výrobcu a pozreli video, čo je na webe. Ale určite má každý výrobca káblikov zoznam regionálnych zhotoviteľov... ;-)
Odpovedať
@pppetka5 Ahoj. Ak máš montáž vykonanú od akreditovaného montážnika ako je napr. Tonex tak máš na Raychem záruku 20rokov. To znamená, pri poruche ti firma Raychem príde opraví a podlahu dá do povodného stavu zadarmo. Čo sa týka Tonexu ako firmy moja osobná skúsenosť je super, prístup k zákazníkovy ako aj servis je zabezpečený. Rozhodnutie je na tebe.
Odpovedať
Profilova fotka
@rvko ďakujem, mám na nich už nejedno doporucenie a presne toto ze ta záruka :-)
Odpovedať
@rvko No už vidím ako to opravujú a hľadajú chybu v podlahe a keby aj hej tak určite ich firma nebude hradiť všetky výdavky na opravu ,skôr si myslím že iba na dohľadanie chyby a výmenu a ty budeš platiť všetko ostatné.
Odpovedať
@blackomt prečítaj si záručné podmienky firmy Raychem. Mimochodom, riziko poruchy kábla je minimálne, skor by sa tam mohlo vyskytnút mechanické poškodenie, ktoré ti práve odborná firma vylúči premeraním a kontrolou pred zaliatim kábla, a následne po zaliatí sa vykoná opakovaná skúška či je všetko Ok. x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?