Kurenie elektrokotol

Zdravim strechaci chcem sa spitat co vás vide cenovo kurenie cez elektrokotol či sa to oplatí
Odpovedať
Oplatí vzhľadom na čo?
Odpovedať
Nam dali cenovu ponuku na kurenie drevom 6900e.a to je dost nato aby som chodil do kotolni a prikladal stale drevo.tak sme sa rozhodli radsej pe elektrokotol a zvysok penazi zainvestovat radsej do izolacii domu.
Odpovedať
Ahoj Flexo, všetko záleží od tepelných strát tvojho domu, ak postavíš NED tak je elektrina super. To koľko budeš platiť záleží aj od veľkosti RD, od toho aká dlhá je zima, akú teplotu máš nastavenú, ako máš riešené vetranie.... Otázku so položil dosť všeobecne, takže akákoľvek odpoveď bude len veľmi všeobecná. ;-)
Odpovedať
Ahoj. 1. Elektrokotel se vyplatí 2. Elektrokotel se nevyplatí 3. Založ na tuto otázku diskuzi, neboť otázka nedává možnost normálně odpovědět
Odpovedať
Mam bungalov 130 m2 v BA, novostavba, elektrokotol stal 600 aj s montazou. Funguje vyborne. Oproti plynu uspora min 3000 E. Pridal som dost na izolaciach, ale prilis to nepomohlo. Kotol zatial spotrebuje v zime cca 2000 kWh mesacne na kurenie, plus dalsia elektrina. Aj izolovany dom treba niecim vykurit. Kurim preto klimou s inverterom za 1500 E. Spotreba elektriny menej ako polovicna, podla vonkajsej teploty. Na TUV bojler s TC Ariston. Plyn mam na pozemku, ale nechcel som ho do domu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?