Kurenie Ba okolie

Hladam dobru firmu ktora mi spravi kurenie , poradte nejaku okolie Bratislava barak je poschodovy dole podlahove kurenie a hore radiatory dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@supka123 nie radšej dolu podlahové a hore stenové? Netreba riešiť čerpadlové skupiny.
Odpovedať
@poliacik321 prečo netreba riešiť cerpadlovky. Keď je poschodie osobne to riešim cerpadlovkami. Interné čerpadlo neutiahne spoľahlivo 2 poschodia.
Odpovedať
Profilova fotka
@gkrivanek žeby? Mne v pohode ťahá jedno kotlové čerpadlo celý dom. A to mám podlahové aj stenové. Čiže hydraulický odpor ... veď to poznáš.
Odpovedať
Profilova fotka
Inak myslel som to tak,že netreba riešiť čerpadlovky kvôli rozdielným teplotám
Odpovedať
@poliacik321 jaj zato.
Odpovedať
Profilova fotka
@gkrivanek to ste vypocitali alebo vam povedali vo viessmanne? Lebo mne min 200 domov funguje dve poschodia na kotlove cerpadlo a bezproblemov par rokov ;-) asi vo viessmane maju slabe cerpadla v kotloch ked to stale hlasia :-)
Odpovedať
@bmmedia nie ale rozdelím hydraulicky poschodia cez anuloid a krásne ich cez reguláciu rozdelím ako horné a dolné poschodie kde si oba okruhy naprogramujem ako a kedy majú kúriť😉 Hydraulicky, teplotné atď mám rozdelené vykurovanie a nemusím na prietokomeroch čarovať aby som s kotlovym čerpadlom dosiahol 0.5 l prietok za minútu! Tiež som zo začiatku mal tak obyčajne riešené domy. No takto je to lepšie vo všetkých smeroch. Viessmann 100 .Grundfoss interné 25/60 1700m podlahovky utiahne čo mám odskúšané. Ale na prízemí.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to hej, ale to chce aj zakaznika dobreho.. ja mam teraz zakaznika co nechce dat vobec polystyren aby usetril...rurky rovno na beton cez elektricke kable :-)
Odpovedať
@bmmedia to poznám tomu ťažko predať cerpadlovky. Našťastie už môžem odmietať takých špekulantov.
Odpovedať
Momentálne
Odpovedať
@gkrivanek pekma a odborna robota je vidiet ze to robil majster
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?