Kto robí údržnu rekuperačných jednotkiek Mitsubishi?

Neviete mi niekto poradit firmu, co robi udrzbu rekuperacnych jednotiek Mitsubishi Lossnay? Mam ju v dome uz vyse roka, teda od dokoncenia stavby, s vetranim sme spokojni, len akurat ti chlapici, co ju montovali dako nemaju cas prist urobit reviziu a hlavne vymenit filtre. Volam si s nimi uz od jari a furt len slubuju, ale nechodia, no ved slovenska klasika.... :-| Alebo vie niekto ako sa daju tie filtre vymenit? Vsak to nemoze byt zlozite. Len by som teda musela kupit niekde ten filter... Dost ma to uz stve, lebo nielenze na ovladani uz par mesiacov zufalo blika - cleaning - a - filter - , ale normalne sa okolo tych prieduchov v izbach urobili take cierne kruhy, tak to pekny sajrajt uz v tom musi byt.... Tak ak mi niekoho poradite, budem rada.
Odpovedať
Co je to za firma? Treba im pohrozit, ze im spravite negativnu reklamu. A informovat o aj oficialne zastupenie Mitsubishi, ak tu nejake je. Toto im nerobi dobre meno.
Odpovedať
Profilova fotka
info@csmtrade.cz
Odpovedať
Danú mašinu je nutné servisovať 2x ročne už len z dôvodu držania záruky, v Piešťanoch je firma priamo ktorá ich dodáva, v Nitre firma ktorá ich montuje a servisuje, v Blave tiež, všetky robia záručný aj pozáručný servis. Samozrejme firiem je viac, ale nie všetky majú záručný servis, na to bacha. Po skončení záručnej doby si filtre môžeš meniť aj sama, a servis vykonávať len priebežne podľa potreby keď zvýšia peniažky v rozpočte domácom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?