Krbové obostavby z Poľska a vaše skúsenosti s nimi

Profilova fotka
Ma niekto skusenosti s polskymi stavebnicami - krbovymi obostavbami? Na nete su napr. taketo: http://www.pece-krb-krby.sk/produkty-... Pripadne ake ine stavebnicove krbove obostavby odporucate? Dik za nazory.
Odpovedať
@enjo_nunjo mne sa pačia tie moderne http://www.pece-krb-krby.sk/product/o... ..ale 1000e za obstavbu :-. ..nam bude robit krb otec, ak si ho vobec dame...
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinka2010 Na obrazku tie obostavby vyzeraju velmi pekne, otazka je, ci su take pekne a kvalitne aj v skutocnosti,hmm...Pomohla by niekoho osobna skusenost.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Pokusim sa ozivit temu - ma niekto skusenost alebo prudko fundovany nazor na tieto polske stavebnice - krbove obostavby? http://www.krby-najlacnejsie.bizniswe... Na obrazku vyzeraju velmi dobre, otazka znie - ake su rizika tohto riesenia? Podla mojich prepoctov takyto krb (obostavba, izolacne platne, stojan, rury a prisl.) pri pouziti obostavby za 800€ (ta na obrazku tolko stoji) vyjde bez krbovej vlozky cca 1300€. Vdaka vrela!
Odpovedať
Profilova fotka
Doplnujuca otazka - aku vykonnu krbovu v kW vlozku si mam osadit? Da sa to nejako vyratat (podla vykurovanej plochy...) ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ozivujem temu - nasiel som firmu z RK (Palomino krby), ktora predava aj montuje polske krbove stavebnice. http://www.pece-krby.sk/stavba-krbov-... Vyuzil uz niekto ich sluzby? Skusenosti?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Nepozna niekto firmu zo Stredneho Slovenska, ktora by vedela fundovane a zaroven za rozumny peniaz namontovat+domurovat kupenu krbovu obostavbu? Pripadne mate niekto skusenosti s polskymi firmami?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Neviem preco, ale ja sa akosi vsetkeho z polska bojim. A ked si dam dohromady polsky vyrobok plus jeho vystavenie ohnu, tak radsej nie. To si ho radsej postavim sam. S vedomim, ze si nic neodflaknem.
Odpovedať
podľa mňa to vyzerá celkom v pohode. Navyše ja mám s nákupmi v poľsku celkom dobre skúsenosti takže nejako by som sa toho neobával. Kľudne do toho choď. Pokiaľ si dobre pozrieš čo chceš kúpiť, verím že svoje rozhodnutie nebudeš ľutovať len si dobre overe kvalitu lebo aj v poľsku treba za ňu priplatiť
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?