Krbove kachle z mountfieldu

Prosim Vas ake mate skusenosti s krbovymi kachlami z mountfieldu,su tie ceny pred zlavou realne.Pacia sa nam tieto http://www.mountfield.sk/krbove-kachl... alebo http://www.mountfield.sk/kachlova-pec.... Dakujem za reakcie .
Odpovedať
@jojdo83 podla mna tam stoja + - stale rovnako...nesledujem to extra podrobne,ale kedy tam pridem vtedy su tie ceny(kachli) rovnake,no nevravim ze zle...
Odpovedať
@jojdo83 Mountfield robi klasicku obchodnu taktiku imaginarnych cien, takze slovo ZLAVA je len lakadlo, nie skutocna realita, presne ako to robieva aj ALZA 8-) ;-) Tie prve stali v januari 610 eur, v novembri2015 595 eur a v oktobri2014 654 eur. Vzdy boli v akcii z imaginarnou povodnou cenou 990-1050 eur :-D Tie druhe stali v januari 650 eur, v novembri2015 645 eur, januari2015 720 eur, v oktobri2014 694 eur a vzdy boli v akcii s povodnou cenou 1050-1140 eur :-) Takze ked si to zoberies, tak realne voci januaru klesla cena cca o 15% v prvom necele 14% v druhom pripade. :-D
Odpovedať
@koumakds A kvalitou neviete ake su? @pepese
Odpovedať
@jojdo83 netusim,kupil som inde....ale nepredpokladam ze by boli zle.... Skus popatrat kto ich vyraba,oni to isto beru od vacsieho vyrobcu..h&s,abx???? netusim...
Odpovedať
@jojdo83 Ja mam na chalupke tu Geronu - tie druhe. Pouzivam ich velmi casto. Mozem povedat ze su vyborne. Kupoval som ich pred par rokmi myslim ze drahsie ako su teraz. Ale je pravou ze Mounfild ma permanentne nadhodene ceny aby vytvoril dojem neskutocnej zlavy. Kazdopadne pomer cena vykon su dobra volba.
Odpovedať
@jojdo83 zial to neviem, ale brak by nemal byt. A propo pre komin na tuhe palivo sa ma vykonavat revizia kazde 4 mesiace, takze pre kludny spanok a "zbytocne vydaje" som sa rozhodol ostat iba u plynu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jojdo83 Samozrejme, že je to haluz - úplne drzo do očí klamú. Tí predavači teda musia mať silný žalúdok, keď sa tam navalia ľudia s lístočkami resp. letákmi v rukách a s pocitom, že kupujú za polovicu a po tých predavačoch volajú a oni im dosvedčujú, že to bežne stojí 1000 a teraz je to za 500. Jednoducho KLAMÚ. Čo sa týka kvality a jej pomeru k cene: to je v podstate v pohode. Za tie peniaze to dobre poslúži. Len ten výkonový rozsah 6 - 11 kW sa mi vidí trochu privysoký. Ja mám výkonový rozsah 3 - 6 kW a pokiaľ dcéra poza môj chrbát dohodí ešte nejaké 2 polená, musíme otvárať okná. Naša obývačko-kuchyňa má veľkosť 40 m2, čo je cca 110 m3 a aj tie moje kachle sú na ňu prisilné... Takže na toto, by som si dal pozor: aby nemali zbytočne veľký výkon, lebo ak budeš potom dusiť oheň vo výkonných kachliach, môžu dechtovať a to je nem dobre.
Odpovedať
@leonardom to mi je jasne ze polovicnu cenu tam nedaju ale za tu cenu od romotopu asi nic nekupim,vykon je trosku vyssi ale bude to do starsieho este nezatepleneho domu.
Odpovedať
@leonardom S tym vyssim vykonom plne suhlasim. Ide hlavne o pouzitie. Ja to mam na chalupke v obyvacke 5x5 s tym ze v zime tam len temperujem plynom na 10-15 stupnou a ked tam spim sam tak si vyhrievam len tu miestnost a nez sa nahreje mur pol metra siroky ten vysoky vykon sa zuzitkuje. @jojdo83 Maju vyhodu tu ze kachliky postupne odovzdavaju teplo a su prijemne teple dlhu dobu s tym ze sa nemusim bat o deti ze ak sa dotknu kachli tak sa nespalia. Na na noc je pravda ze ich treba trochu pridusit ale zase nalozene vydrzia od desiatej do osmej rana a staci polzit poleno na zostatkove uhliky. Samozrejme iba pri dobrom tvrdom dreve. Pri makkom neviem ako sa chovaju.
Odpovedať
@17juraj17 Ideme ich teda kupit este sa musime dohodnut ze ktore dakujem Vam za nazory.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?