Krbové kachle so spodným prívodom - vhodná podložka

Kúpila som krbové kachle so spodným prívodom externého vzduchu...teraz mám problém s podložkami, lebo všetky sú v tvare štvorca alebo obdlžníka a nemajú výrez na prívod vzduchu. Mám na chalupe laminát, takže zrejme si bez podložky neporadím...dá sa to sklo rezať alebo mám dať urobiť kameň na mieru? Máte tip na firmu s dobrou cenou? Ďakujem za rady...
Odpovedať
niečo takéto...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch

Odpoveď na príspevok od decembrovka77:

niečo takéto...
@decembrovka77
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od decembrovka77:

niečo takéto...
@decembrovka77
Odpovedať
Tú nehorľavú podložku nepotrebuješ kvôli spodnému prívodu vzduchu do kachlí. Veď ten prívod vzduchu (CPV) sa robí z horľavých PVC vodárenských rúr, kludne aj v podlahe, plnej podlahového, vysokohorľavého polystyrénu. Skrátka pod krbom/krbovými kachľami nehorľavá podložka v zmysle STN musí byť. Napr. Proti nežiadúcemu pádu horľavého telesa. Ja som to vyriešil dlažbou/kameňom, 80cm po obvode kachlí, a prechodovou lištou, medzi vinylom. Ale varianta výrezu kameňa/skla je určite krajšia a drahšia, len to doma neurobíš..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od antarktida:

Tú nehorľavú podložku nepotrebuješ kvôli spodnému…
@antarktida vieš že odpovedáš na 2,5 r. príspevok?a ešte toľko krát? to už má iste dávno poriešené, najskôr sa nauč ako sa posielajú príspevky, ked si len včera reg.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?