Krbova vlozka Nordflam alebo Kratki

Chystame sa na kupu rohovej krbovej vlozky. Zvazujeme vlozku HS Flamingo Nortflam 14 kw, ktoru nam predajca odporucil, ma sekundarne spalovanie a vyzerala kvalitne...nenasli sme vsak ziadne recenzie. Tiez sa nam pacila vlozka Kratki Maja 12 kw. Krb by mal sluzit ako doplnkove kurenie, preto hladame vlozku s primeranou cenou. Priestor kde bude krb je otvoreny, planujeme zateplit..Ma niekto skusenosti s tymito vlozkami?
Odpovedať
Profilova fotka
Toto presne teraz riešime aj my ... vybrali sme si vyššie spomínanú krb. vložku Nordflam 14 kw. Dnes ma ale jeden dodávateľ začal presviedčať na krbovú vložku oceľovú so šamotovými tehlami. Čo je vlastne lepšie?? Už sa v tom zamotávam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Kratki sú šmejdy.
Odpovedať
@sslavusaa No presne, aj my sme už boli takmer rozhodnutí pre Nordflam, ale mne sa nejako dizajnovo páčila skôr Kratki, aj keď viem, že nie je všetko o dizajne, a keď sa krb pekne obloží tak to spraví veľa... Len my nechceme dať do vložky príliš veľkú sumu, tak ešte možno niečo popozeráme... a pre akú ste sa nakoniec rozhodli?
Odpovedať
@mudrastrecha a akú by ste odporučili?
Odpovedať
Profilova fotka
@cherry322 tak u nas stale vedie Nordflam, tiez nejdeme vela do toho investovat, uz aj tato "malickost" je mimo rozpocet. Do teraz sme mali piecku, no pocas rekonstrukcie sa nam otvoril pekny priestor, a toto sa tam priam pyta ;-) uvidime, ci najdeme este nieco podobne v cenovej relacii, alebo nie.
Odpovedať
@mudrastrecha smejd nemoze davat 5 !!!!!!! Rocnu zaruku takze pozor na vyroky
Odpovedať
Profilova fotka
@gkrivanek Kratki ma keramický odrážač spalín, a ten sa môže úderom polena zlomiť. Krbová vložka má mať z liatiny všetko. Kratki má dosť tenkú liatinu. Krbová vložka by mala byť masívna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?