Poradíte krbára zo Záhoria a okolia?

Ahojte strechaci vie niekto poradit sikovneho krbara zo zahoria a blizkeho okolia. Alebo ak tu taky je nech sa ozve. Dakujem
Odpovedať
... google vie vsetko. hladaj cechkachliarov ;-)
Odpovedať
To hej len google neda odporucenia.
Odpovedať
@mifoc to ze je v cechu je odporucenie. Mas istotu ze to nie je fuser, ktory rozumie ohnu tak, ako vacsina ludi jadrovej fyzike. :-D Tj. usetris na spotrebe paliva, nevyhoris a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.cechkachliarov.sk/
Odpovedať
@mifoc co tak chalanov z moravy?
Odpovedať
Profilova fotka
Mi staviame po celom Slovensku môžte si pozrieť náš web.
Odpovedať
aisabell prave nam postavili krb a vsetko zle,krbova vlozka vadna ,osadeny je na krivo leti nam az o tri centimetre, co sa ukazalo az pri pokladke podlahy, dymovod je tzv. husy krk , co je tiez zle ako sme si potom zistili , moze sa nam za par rokov rozpadnut ,som z toho zufala, a to hovorili najlepsie krby robia v dubnanoch pri hodonine. ked chcete kvalitny a dobry krb , urcite si ho tam nedavajte robit . su to fuseri
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Mna by zaujimalo pre ozivenie temy, ci ste nasli nejakeho dobreho krbara zo Zahoria.
Odpovedať
@1palo1 kde konkretne maju na stranke odporucania. Pretoze som presla uz X kachliarov na tejto stranke, tak ani pri jednom nebolo ziadne odporucanie. Takze, kde konketne to hladat? Nejaky prinscreen ?
Odpovedať
Profilova fotka
@konikvrany kto hľadá, nájde...
Odpovedať
@reward hladala som. Nenasla som. Taketo odpovede jak si mi tu dal su hodne odveci,...duchaplne a velmi napomocne. Dik
Odpovedať
Profilova fotka
@konikvrany Za uplynulé 2 mesiace som robil dve stavby v Borskom Mikuláši, jednu na Bukovej... Nechápem, v čom je problém, Slovensko je maličké. Koncom roka robím na Spiši ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@reward v vom je problem? Najst na zahori nejaku likalnu firmu po ktorej realizacii nedojde k vydymeniu celeho domu. Ako sa tu stalo jednemu lokalnemu realizatorovi. A problrm je v tom, ze cech na svojom webe nemaju ziadne recenzie - iba zoznamy registrovanych krbarov. Ale neva. Uz sme zohnali firmu az z Bratislavy 😒
Odpovedať
@konikvrany reward ti predsa nebude dávať kontakt na konkurenciu.... :-| ;-)
Odpovedať
@chrobak7 je mi to jasne. Ale nemam rada odpovede typu “kto hlada najde” - lebo nech mi to niekto nazorne ukaze ako bude s 2 detmi volaco “hladat”, dohadovat dalsich robotnikov a cenove kalkulacie studovat, zaroven chodit kontrolovat stavbu, riesit chyby na stavbe, pracovat, o domacnost sa starat, varit a momentalne aj robit doktorku chorym deckam. A to kazdy den. Potom nech mi niekto napise “kto hlada najde” 🤦🏻‍♀️
Odpovedať
@konikvrany Neviem, či staviaš dom, alebo chceš len ten krb, ale veď predsa stavba je o tom. Treba to manažovať, práce kontrolovať, dohadovať ceny, odstraňovať nedostatky.... Alebo ako si predstavuješ stavbu? Že sa to postaví samé? Inak pri krbe je jedno, odkiaľ je krbárska firma. Mne robila v Stupave jedna firma z Komárna. Nemajú problém naložiť materiál a prísť kdekoľvek na SK. Výstavba krbu trvá tak 2 dni. Ale ak chceš lokálneho, vyber si z toho zoznamu, ktorý je na stránke cechu nejakého z blízkeho okolia.
Odpovedať
@chrobak7 vsak prave ze treba vsetko menezovat. Kontrolovat a starat sa aj o normalnu domacnost. Preto hladam recenzovane firmy. Ved o tom toto vlakno primarne je. O tom, ze cech kachliarov nema na svojom webe recenzie. Stavba krbu ma nezaujima ze trva 2 dni. Mna zaujima to ze 3 mesiace cakas na krbara a dojde ti nejaky lempl, ktory ti to za drahe lowe odflakne. Ty mi tu celkovo nehovoris tiez nic nove. Podstata tejto diskusie je, cech nema recenzie - iba zoznam. A ten mi je ozaj ukradnuty lebo vidim medzi nimi aj firmu, ktora uz ma podane zaloby za skodu sposobenu zlou montazou krbu. A pojdem “kto hlada najde, nech si kazdy strci za klobuk” :-))))) lebo mi velmi teda nepomohla.
Odpovedať
Profilova fotka
@konikvrany takže podľa teba má Cech kachliarov, kde každý člen je dobrovoľný a má rovnaké práva, urobiť rebríček od najlepšieho po najhoršieho? Čo ak ten najlepší bude začínať s cenou na 10 litroch, aj tak bude pre teba najlepší? Nože mi daj toho, na ktorého sú podané žaloby za zlú montáž. Prosím názov firmy, či meno kachliara!
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam p.Kováča @reward na stavbu krbu ako vynikajúceho odborníka! Staval nám vlani krb a keby bol každý majster aspon s polovice tak precizny ako on s partiou tak je radosť stavať.
Odpovedať
@konikvrany aj toto sa stava, co si napisala, no nastastie nie kazdy krbar je taky. Na tvojom mieste by som sa nezameriaval len na okolie, ze najst si tam krbara. Na zaciatku aj ja som to tak chcel, myslel som si, ze to bude jednoduchsie a vobec nie. Nakoniec sme dali krb urobit firme Deltako, z Komarna a nemali problem s tym aby prisli aby mi to urobili tak ako sme sa dohodli, co ja som vnimal ako vyhodu, ze som nemusel nad nimi stat, ze vsetko na com sme sa dohodli, o com sme sa rozpravali tak to aj dodrzali a mame krb taky ako sme chceli 8-) :-D Dolezite je to aby si krbar dal zalezat na detailoch :-)
Odpovedať
@reward Ja netvrdim ze ma hodnotit kvalitu krbarov priamo Cech Kachliarov. Ale tak ako to funguje na Google Firmach, - LUDIA. Zakaznici. A mne zatial Google Firmy dost pomohli. Ale ja tuna nemam cas lustrovat kazdu firmu cely den. Navyse ziadna forma nema na mna cas v rozumnom case. A polroka na krb cakat nebudem. Kto ma zaloby na krku ? Ved to je tu v okoli Skalice, Holica hotova afera, zistite si: KTO HLADA NAJDE!
Odpovedať
Profilova fotka
@konikvrany takže z cechu kachliarov nikto 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@konikvrany lahsie sa hovori niekomu, kto uz ma skusenost, komu uz krb stoji alebo s tym robi. Viem aj u nas ako to bolo na zaciatku, ze som pomaly nevedel, kde koho pozerat, na zaklade akych veci sa rozhodovat predsa len v zivote predtym som sa niecim takymto trapit nemusel ;-)
Odpovedať
@eduardcho je to prirodzena vec, ze si nevedel. Ale stale podla mna lepsie, ze si sa dal na to, ze najst si na stavbu odbornika, ze si nechcel sa dat do tej stavby krbu sam, lebo aj take pripady poznam, ale nepoznam pripad kedy by to dopadlo v pohode, ze by sa nieco neudialo 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@konikvrany našli ste nejaká krbára zo Záhoria nakoniec?
Odpovedať
@tinuhaaaa nasli sme krbarov z Bratislavy s dobrymi recenziami. A uz nam krb aj stoji. Minuly tyzden ho dokoncili a oklebrovali. Potom sa este omietne v Januari. Na zahori totizto NIKTO poriadny NIEJE!
Odpovedať
Profilova fotka
@konikvrany Napíšete mi prosím do správy kontakt?
Odpovedať
@tinuhaaaa iste, pisem spravu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Krby Hlavacka odporuca mali trpezlivost s narhmi a teraz sa tesime z akumulacneho krbu celokachlicovy.
Odpovedať
@konikvrany krbarov je dost, len najst kvalitneho krbara, ktory ma skusenosti, dlhorocnu prax a najma kvalitnu pracu nie je jednoduche. Ale zase myslim, ze netreba ani hadzat flintu do zita, len je potrebne sa tomu vyberu proste trochu viac povenovat, stretnut sa s tymi krbarmi, poradit a pod ;-) Ale tak fajn, ze uz to mate relativne v suchu ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?