Krb na prekurovanie na jar a jeseň

Chceme kúpiť nejaký krb ne moc drahy taký priemer, viete nám poradiť do kolko sa dá kúpiť dobrý krb na tieto účely nemienime kúriť stále len prekurovať?
Odpovedať
Profilova fotka
400 - 600 éčok... Plechové, dvojplášťové, aby sa rýchlo nahriali a ohriali vzduch... Ale sú aj lacnejšie a, samozrejme, drahšie. Záleží na Vašich nárokoch... Napr.: http://www.romotop.sk/krbove-kachle-r...
Odpovedať
V tomto segmente je celkom slusny vyrobca Kratki je to poliak s 5 rocnou zarukou s mnohymi oceneniami. cate.sk
Odpovedať
Podstatne je ako ti zalezi na tom co kupujes...rad znie...skus pred kupou popremyslat o sposobe konecnej sumy tovaru ktory kupujes..ked nieco ma predajnu cenu 500e je to tvoja cena...ten co ti to preda to kupi za menej lebo samozrejme nikto nic nerobi zadarmo...ten co to preda tebe to kupi od vyrobcu ...ten ma tiez naklady na zamestnancov energie a pod.to vsetko je samozrejme v tvojej cene...co myslis aka moze byt vyrobna cena takehoto produktu? 100e? A teraz otazka aka kvalita je v danom produkte za vyrobne naklady 80....100e...? Ak si nechces kupit problem a vyuzit produkt tak ako zamyslas je potrebne,prehodnotit ci chces len kupit alebo investovat.
Odpovedať
Okolo 500 eur sa daju kupit celkom dobre kachle. Ale nevieme,aky priestor chces vykurovat. Zalezi,ci ches iba plechove,alebo s nejakym keramickym,ci kamennym obkladom, tie byvaju drahsie. A tiez zalezi od KW a velkosti. Tazko radit a povedat nejaku znacku,lebo jch je vela. To akoby si napisala,chcem kupit auto na vozenie sa,poradte ake. Ne nete najdes stovky tem, trochu prestuduj,aby si mala v tom jasnejsie. Ked budes mat vybrate,napis,prihod linky a bude sa dat poradit s vyberom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Aj u krboch sú kategŕie ako u autách. Od najnižšej kategórie až k prémiovým, zas cenový rozdiel nie je taký výrazný ako u autách. Rozmýšlaje tak, že auto kupujete na cca 3-4 roky, ale krb na 25-30 rokov a dávate to do Vášho najcennejšieho majetku do domu. Otázka znie či sa opatí hrať s ohňom vo Vašom dome, alebo radšej si budete užívať telo a atmosféru? Ak si pozriete najdrahšie krby, všetky sú plechové so šamotovým ohniskom a s výsuvom do hora. Ak si pozriete najlacnejšie krby, všetky sú liatinové. Nie je to náhoda.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?