Krb -kobok

poradte ma uz niekto skusenost s firmou kobok?Ak ano aka je najlepsia krbova vlozka od nich ak chceme aby sme vykurovali aj podlahove kurenie a ci su potrebne aj prieduchy dakujem za rady :D
Odpovedať
Profilova fotka
@13sima s Kobokom mám pozitívne skúsenosti ,zapájali sme veľa typov...ak chcete do podlahovky treba zistiť od projektanta kúrenia aký výkon treba do vody/podlahovky prípadne ak chcete aj ohrev Tuv ,detto :-)
Odpovedať
dakujem pekne za radu
Odpovedať
Kobok má veľmi kvalitné krbové vložky.Známy čo ich majú sú spokojný :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@13sima pán kefo žiaľ nepozná problematiku krbov a pecí, odpustite mu to ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kefo ak nepoznáš problematiku krbov, tak neodpovedaj primitívnymi odpoveďami typu: máte doma černocha, v téme, ktorá sa týka krbov... Zrealizoval som niekoľko kachľových pecí, do ktorých sa prikladá raz za 12 hodín cca 5 kg dreva a kúria od jesene do jari aj ako hlavný zdroj...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@kefo buď v pohode, názvoslovie krb, kozub, pec atď. ovládam dobre, sám som ho pomáhal kedysi tvoriť. Ešte raz si prečítaj názov témy aj otázku. Áno, týka sa krbu, ktorého problematiku nepoznáš.
Odpovedať
@13sima mam kobok a maximalna spokojnost. Bezne mi vydrzi horiet na jedno nalozenie od 22hod. do 8 rana a to ho nenarvem, lebo mam 14kw vlozku a by som sa uvaril. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?